-
-
Re: oczekiwanie na rodzine
mloda88 > 27-03-2009, 20:21
mi ostatnio koles napisall, ze dawalby opiekunce 1500 funtow raz w miesiacu plus 400 funtow co tydzien jako takie kieszonkowe a ona(ja) mialaby pracowac tylko 25h... Oczyyyyyyyyyyywiscie....
Kachaaa na spokojnie i cierpliwie sobie wszystkiego szukaj... -
Kachaaa > 28-03-2009, 0:28
Londynu jest a ile sie placi to ustalic chcial ale odpisalam mu ze nie chce wole nie ryzykowac :? -
Kachaaa > 29-03-2009, 18:44
mam tera inna rodzine pise z nią moze sie uda ale sie tak nie nastawiam juz heh
co ma bnyc to bedzie trudno sukam dale w razie co -
nevaeh > 31-03-2009, 1:38
hej.
jestem nowa na forum.
szukam rodziny na wakacje przez neta ale cos słabo mi to idzie. im blizej wakacji tym wiecej rodzinek to moze nie bedzie tak zle. trzymajcie kciuki :mrgreen:
pozdrawiam -
Kachaaa > 31-03-2009, 17:12
neveah ja tez sukam
a gdxie sukasz? na jakich stronach?
ile mas lat? -
nevaeh > 31-03-2009, 21:30
mam 19 lat.
szukam na greataupair i aupair-world, ale na tych stronach jest dosc duza konkurencja biorac pod uwage ze nie bylam nigdy wczesniej au pairnajchetniej to pojechalabym do UK, ale jakąs Hiszpanią czy południową Francją z anglojezyczna rodziną tez bym nie pogardziła
jak do tej pory to mailowalam z jakas rodzina z Kalofornii, byli mna zainteresowani do poki nie dowiedzieli sie ze Polacy potrzebują wizę do US -
magd_ka > 31-03-2009, 22:28
A jaki problem z tą wizą? Co im to przeszkadza, przecież nie oni płacą haha -
nevaeh > 31-03-2009, 22:40
bo oni nie chcieli przez agencje. w sumie moglabym jechac na turystycznej (bo tylko na 2-3miesiace), wiec nie wiem jaki mieli problem -
Klarasek > 31-03-2009, 22:53
Kurczę, tak sobie was czytam i czytam...i taki szatański pomysł mi się po głowie kręci... :roll: w sumie wakacje długie, nudno wtedy jest potwornie..., więc może by tak jeszcze raz...? -
Kachaaa > 01-04-2009, 8:45
dziewczyny jade!!!
wczoraj tak sie kiepsko czulam kladlam sie do lozka a tu Tanya dzwoni i wogole fajnie sie nia gadalo zero blokady jezykowej
ale sie ciesze