• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

oczekiwanie na rodzine

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• oczekiwanie na rodzine

• oczekiwanie na rodzine
  • Re: oczekiwanie na rodzine

mloda88 > 27-03-2009, 20:21

mi ostatnio koles napisall, ze dawalby opiekunce 1500 funtow raz w miesiacu plus 400 funtow co tydzien jako takie kieszonkowe a ona(ja) mialaby pracowac tylko 25h... Oczyyyyyyyyyyywiscie....

Kachaaa na spokojnie i cierpliwie sobie wszystkiego szukaj...

Kachaaa > 28-03-2009, 0:28

Londynu jest a ile sie placi to ustalic chcial ale odpisalam mu ze nie chce wole nie ryzykowac :?

Kachaaa > 29-03-2009, 18:44

mam tera inna rodzine pise z nią moze sie uda ale sie tak nie nastawiam juz heh

co ma bnyc to bedzie trudno sukam dale w razie co

nevaeh > 31-03-2009, 1:38

hej.

jestem nowa na forum.

szukam rodziny na wakacje przez neta ale cos słabo mi to idzie . im blizej wakacji tym wiecej rodzinek to moze nie bedzie tak zle. trzymajcie kciuki :mrgreen:

pozdrawiam

Kachaaa > 31-03-2009, 17:12

neveah ja tez sukam

a gdxie sukasz? na jakich stronach?

ile mas lat?

nevaeh > 31-03-2009, 21:30

mam 19 lat.

szukam na greataupair i aupair-world, ale na tych stronach jest dosc duza konkurencja biorac pod uwage ze nie bylam nigdy wczesniej au pair najchetniej to pojechalabym do UK, ale jakąs Hiszpanią czy południową Francją z anglojezyczna rodziną tez bym nie pogardziła

jak do tej pory to mailowalam z jakas rodzina z Kalofornii, byli mna zainteresowani do poki nie dowiedzieli sie ze Polacy potrzebują wizę do US

magd_ka > 31-03-2009, 22:28

A jaki problem z tą wizą? Co im to przeszkadza, przecież nie oni płacą haha

nevaeh > 31-03-2009, 22:40

bo oni nie chcieli przez agencje. w sumie moglabym jechac na turystycznej (bo tylko na 2-3miesiace), wiec nie wiem jaki mieli problem

Klarasek > 31-03-2009, 22:53

Kurczę, tak sobie was czytam i czytam...i taki szatański pomysł mi się po głowie kręci... :roll: w sumie wakacje długie, nudno wtedy jest potwornie..., więc może by tak jeszcze raz... ?

Kachaaa > 01-04-2009, 8:45

dziewczyny jade!!!

wczoraj tak sie kiepsko czulam kladlam sie do lozka a tu Tanya dzwoni i wogole fajnie sie nia gadalo zero blokady jezykowej

ale sie ciesze
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna