-
-
Re: co ja tutaj robie? -historia magdy
Ninka Jones > 25-07-2007, 23:27
cholera, myslalam ze Watford jest blizej z tej wiochyale i tak rodzinka mi sie podoba z tego co czytam -
maada > 26-07-2007, 17:15
Ok, mialam napisac to juz pare dni temu ale jako ze sama siebie nie rozumiem :lol: to odkladalam to na pozniej :roll:
dlaczego zostaje:
w najmniejszym skrocie...
zakochalam sie
:lol:
dawno dawno temu....
sporo przed wyjazdem do stanow.
i w momencie kiedy cos sie zepsulo co wymyslila "bardzo madra" madzia?
ze wyjedzie do anglii. hehh
ostatnio jednak spotkalam sie z moja przyjaciolka. pogadalysmy szczerze i ona uswiadomila mi sporo rzeczy.
przede wszystkim ze nie warto uciekac...
a niestety taka jest o mnie prawda ze jak ktos mnie skrzywdzi (albo ja sama cos zepsuje...) to zabieram swoje zabawki i przenosze sie do innej piaskownicy.
zalosne to, wiem.
czas zaczac doroslosc.
anglia nie zajac :wink: kiedys tam pojade.
ale najpierw musze uporzadkowac swoje zycie.
to nienajlepszy czas zeby jeszcze bardziej je komplikowac. -
(-:MARZENA:-) > 26-07-2007, 18:14
:-) i dobrze! -
Ninka Jones > 26-07-2007, 19:09
dojrzala decyzja.
Do rodzinki napisalam, odpisali mi ze szukaja kogos na teraz, to ja im powiedzialam ze jakby chcieli to moga wziac kogos do maja, a ja wtedy na rok przyjade.
Bo ja tak wogole napisalam do nich, zeby w razie zainteresowania wykorzystac to ze jestem w UK i pojechac do nich na weekend poznac sie itp? Zeby drugi raz tego samego bledu nie popelnic... -
WAMPIREK > 26-07-2007, 20:57
Madzia,w takim razie zycze powodzenia i duzo szczescie w Polsce
p.s.Ninka->Ty kombinatorze -
maada > 26-07-2007, 21:00
dzieki bardzo :* -
WAMPIREK > 26-07-2007, 21:09
Madzia i do zobaczenia w takim razie we Wrocku (bo w sumie mieszkamy niedaleko)...nie uda sie za pewne spotkac w UK (chociaz kto wie ),ale jak cos to sie we Wrocku spotkamy -
edyta_s > 26-07-2007, 21:33
Nina, ja tez tak myslalam, ze jak jestem tu to moglabym sie z kims spotkac i zobaczyc na nast rok rodzinke, ale pamietasz jak obie bylysmy cale happy, ze jestesmy akurat w tych rodzinkach na poczatku? BylysmyWiec na poczatku nawet jak beda ci sie podobac, potem moze sie zmienic jak teraz, wiec tak czy inaczej niewiele by to pewnie zmienilo. -
maada > 26-07-2007, 22:04
Monia ja moze bede nawet w uk na chwile na male wakacje bo mam bilet ktory moge przebukowac ale nie moge oddac, shit :/, no ale to no problem bo chetnie zawitam w londynie :wink: a jak nie to do zobaczenia we wrocku :wink: pozdrowionka !!! -
Ninka Jones > 26-07-2007, 23:13
Edyta ja wogole zaczynam miec uraz... nie wiem czy chce byc jeszcze aupair. Albo pojade za rok na rok niby do kogos, znajde normalna prace i mieszkanie, przez miesiac, dwa odloze kase i podziekuje
bo w maju na pewno zawitam w Londynie. Nie ma odwrotu