• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Przygody i podroze, te male i duze.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Przygody i podroze, te male i duze.

• Przygody i podroze, te male i duze.
  • Re: Przygody i podroze, te male i duze.

oliwka911gt > 11-08-2006, 19:01

a ja specjalnie w SF kupilam mala walizke by sluzyla mi za podreczny przy powrocie do PL, bo wtedy napcham tam ile sie da najciezszych rzeczy czyli ksaizek, plyt itp. a tak lipton!

Asienka > 11-08-2006, 20:00

No dokladnie, teraz juz tak ciagle ma byc.

Na szczescie wyczytalam na stronie BA, ze limit bagazu rejestrowanego zostal zwiekszony do 30kg. Chociaz tyle dobrego.

oliwka911gt > 11-08-2006, 20:21

podejrzewam ze mnie do europy wysla AA, a tam wiadomo. chociaz mam taka cicha nadzieje ze kazde linie lotnicze zwieksza limit bagazowy. zobcze jak bedzie w next week jak chosci beda leciec delta.

zastanawiam sie jeszcze nad jedna rzecza i procz porftfela, paszportu, biletu, lekow, rzeczy osobistych (podpaski, tampony itp), okularow mozna miec cos wiecej w torebce??

Asienka > 11-08-2006, 20:26

teraz na kazdej stronie jest podana informacja co mozna miec, oczywiscie w torebce foliowej. oprocz tych rzeczy podanych (chyba wszystkie napisalas) nic nie mozna miec.

maya > 11-08-2006, 20:32

Oliwka,poza tym co napisałas-to nic nie da rady więcej.Niestety...

oliwka911gt > 11-08-2006, 21:52

znalazlam linka http://wiadomosci.o2.pl/?s=260&t=257396

do angli z PL to lot trwa godzina gora dwie, ale z usa do europy to przeciez 8h! i co ja bede robic?? ile mozna gapic sie w okno i bujac w oblokach?? pozwolili by zabrac jakas gazete czy ksiazke. o discmanie musze zapomniec :evil:

Asienka > 11-08-2006, 22:30

gazete czy ksiazke mozesz miec jedynie jesli ja zakupisz juz po odprawie w strefie bezclowej. zawsze jakies wyjscie, ale ogolnie lipe zrobili :?

oliwka911gt > 12-08-2006, 2:51

dokladnie! dobrze ze chociaz mozna czytac gazety z bezclowki. z drugiej strony biada ludziom co znaja tylko jezyk PL.

Lionka > 12-08-2006, 6:00

a kto wie, moze linie lotnicze wyczuja koniunkture i zaczna sprzedawac prase i bestsellery ksiazkowe na pokladzie? no co, dodatkowy przychod... Ale serio: przekonalam ze juz za wszystko trzeba placic w samolotach, przynajmniej w czesci linii, do tej pory nie placilam nigdy za sluchawki a teraz co prosze??? 4 dolce :roll:

oliwka911gt > 15-08-2006, 3:42

lionka, napewno! tylko pomysl teraz o marzy narzuconej?? wole gapic sie w okno :twisted: chyba ze bede obrzydliwym burzujem :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia