• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

agulka w krainie simsow..

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• agulka w krainie simsow..

• agulka w krainie simsow..
  • Re: agulka w krainie simsow..

oliwka911gt > 09-03-2006, 1:47

ten, numer to nie moj. moje zaczynaja sie na 206. domowy i komora :wink:

agulka > 09-03-2006, 3:11

heh, no to mam jakiegos wielbiciela..nie ma co jako, ze dzwoni o poznych porach..domyslam sie, ze z innego stanu

monica07 > 09-03-2006, 17:59

szajse z tymi cenami u amerykanskiego fryzjera.. :evil:

ja sie sama farbuje i wlosy zapuszczam poki co,

a tak mi sie teskni za moja fryzjerka w Polsce,pomyslec ze narzekalam ze zawsze ponad stowke wywalalam. a tu tez ponad stowke ale dolaaarooow. i napiwki. kto to slyszal.

agulka > 15-03-2006, 4:19

oznajmilam moim, ze nie zostaje na drugi rok odczulam ulge i happy jestem. co do nich..zawiedzeni, smutni i przekupywanie zaczeli..ale ja stanowczo nie!

jestem na nie

moja pierwsza rodzinka( tzn ta do ktorej planowalam jechac) - ta z maryland - silver spring chce mnie zaadoptowac utrzymuje z nimi kontakt caly czas

maja trojke dzieci - wiek szkolny razy dwa plus przedszkole raz. oferja autko na wylacznosc, benzyna i komorka. pokoj z wlasna lazienka, tel i netem dom ladny, dzieci ok, oni bardzo mili.

widac, ze na operkach im zalezy bo

dla 1 kupili autko a dla 2 zrobili remont domu zeby miala lazienke we wlasnym pokoju co myslicie..?

ponadto zaoferowali sponsrogin jesli zdecyduje sie na studia

MONIKA > 15-03-2006, 6:11

Aga, czy tu jest cokolwiek do myslenia? :wink:

Co tam sie dzieje, myslalam, ze juz im definitywnie powiedzialas, ze na drugi rok nie maja co liczyc? 8O

Yoanna > 15-03-2006, 15:56

myslimy ze warunki sa niezle

agulka > 15-03-2006, 17:04

hehe thx,

ja im powiedzialam ale to debile i swiecie przekonani, ze lepszych warunkow nigdzie nie znajde.. :lol:

dopiero tydzien temu zalapali, ze nie jade juz na pewno z nimi na urlop..wiec mysle, ze to, ze nie zostaje zalapia za jakis czas..hehe

moja hostka jest w sumie zla -nie na mnie ale o to, ze nowa operke bedzie musiala wszystkiego uczyc..no i nigdy nie wiadomo na kogo trafi..ale czy to moj problem?

kto tu od nas jest w okolicach waszyngtonu? procz kasika, ktorego juz nie ma bo ja potrzebuje rozeznanie w okolicy..ale ze zdjec mi to ladnie wygladalo poza tym..skoro autko moje to w sumie moge na wsi mieszkac nawet hehe

akcja podlizywania sie zaczyna.. nie wiem na co oni licza..grrr

monica07 > 15-03-2006, 19:31

dobrze aga ze im powiedzialas.

nie daj sie wazelinie teraz nawijaj z druga rodzinka, dowiaduj sie jak najwiecej.

kasik > 15-03-2006, 21:23

Aga DC i okolice na prawde ladne, wiec warto, a do DC powinnas miec metrem jakies 20 min. masz czerwona linie, sprawdz sobie z reszta :wink: Ja polecam, w DC sie zawsze cos dzieje a jak nie to pelno klubow i barow na poziomie, jedyna wada - DROGO!!! Wszystko drogie!!!

kasik > 15-03-2006, 21:25

A dodam jeszcze pogode jako zalete, lagodne zimy, snieg mielismy chyba 3 razy i to raz tak na prawde a tamte dwa to jakies jednodniowe ochlapy. Wczoraj dostalam maila od kolezanki, ze bylo 25 C, tam jest zazwyczaj cieplutko i przyjemnie, nawet w styczniu w cieplejsze dni chodzilam z krotkim rekawkiem
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia