-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
mariposa > 31-05-2006, 16:02
ooooook. znalazlam, ale nie dalam rady przebrnac przez te wszystkie strony. szczegolnie ze juz na drugiej zmieniliscie temat na ulubione drinki
wiec jak, trzeba napisac do admina, zgadza sie ? -
Pigwa > 31-05-2006, 16:10
sprobuj do admina albo do młodego(tylko nie tego młodego "au apir")
niewiem ale dziewczyny juz mialy problemy z avartkami niektore mialy i same sie po jakims czasie tracily->a inne znowu nie umialy wkleić :roll:
a moze Oliwka bedzie cos wiedziec :wink: -
oliwka911gt > 01-06-2006, 0:48
ja wiem tyle co i wy. mlodego sie pytac albo dzani. kiedys sama sobie wklejam ale po jakims czasie znikal. potem admin mi wkleil z nim wiadomo jak jest. -
disarrays > 02-09-2006, 3:59
Martamaua namówiła mnie na małe przedstawienie się, więc zaczynam:
Krótko o sobie i w miarę zwięźle (nie chce się rozpisywać, bo standardowa chandra przedwyjazdowa mnie dopadła i jeszcze bym kogo? skrzywdziła opisem :mrgreen: )
Póki co szczecinianka, za 4 dni Ratcliffe on the Wreake Leicester (straszna dziura :wink: ). Rodzinka wygrzebana w?ród stosu internetowych wyszukiwaczy ‘pomocy domowych’. Przykładna, dbaj?ca o zdrowie i bezpieczeństwo swoich szkrabów. Host mama napalona na Bon Joviego, host tata pracuj?cy w Londynie karzełek (ok. 192cm wzrostu!). Dzieciaki urocze i lubi? się taplać w farbach na stole w jadalni - (Evie 4 yo. I Thea 2yo.)
Co? więcej o mnie? Stara doopa jestem, mała i brzydka. Ukończyłam jak?? tam szkołę.. jedn?, drug?, trzeci?… kilku nie ukończyłam, lubię czarne koty, dobr? muzykę, dobr? ksi?żkę (ostatnio romansidła Sparksa), lubie też (…… tego nie wypada tu pisać…..) i p?czki z ajerkoniakiem z Basenu Górniczego (Kto jadł ten wie!). Lubię się budzić obok mężczyzny mojego życia i wtulać się w jego ramię zasypiaj?c. Nie znoszę horrorów i Turków. Dbam o linię żeby była gruba i wyraźna. Nic nie poradzę, że frytki s? takie dobre, a ‘moja’ pizzeria (1 minutę drogi z buta) robi najwspanialsz? pizzę pod słońcem.
I to chyba na tyle!
Mały Edit dla dociekliwych:
Chandra spowodowana jest głównie przyszłym brakiem tego, co tak bardzo lubię (czyt. wyżej) -
risette1 > 12-10-2006, 11:21
Pora na mnie :wink:
Paulina, ostatnie nascie...Od dwoch dni jestem Au Pair (jak milo to w koncu napisac) w Hildesheim niedaleko Hannoveru. Opiekuje sie dwiema dziewczynkami 5 i 3.5 roku. Niemiecka ziemie wybralam ze wzgledu na mojego Brzydala, a bycie Au Pair aby przezyc fantastyczna przygode i w jakis sensie pokazac ze potrafie. Chce na medycyne, to marzenie mojego zycia. Kto wie moze kiedys ktos sie na mnie natknie... 8)
Uwielbiam cieple kakao w zimowe wieczory, ogromne dlonie mojego mezczyzny, kiedy usypiam Hannah (5lat) a ta sie do mnie przytula i szepce cos w niezrozumialay jeszcze dla mnie jezyku :wink:
Ostatnio nieco teskniaca, ale z optymizmem patrzaca w przyszlosc...To ja, Mala -
Gość > 06-12-2006, 22:59
o maj gad
emi ominela wielka impreze na czesc swojego rozpoczetego trzeciego roku na forum :twisted:
dnia 4.12.2004 pojawilam sie, o! :lol:
8)
2 lata i 2 dni juz -
Yoanna > 07-12-2006, 23:41
lohoho ;D
ja niedlugo tez bede swietowac hahaha -
oliwka911gt > 08-12-2006, 4:28
emi, ja tez przegapilam. dwa lata i prawie miesiac 8O -
Gość > 08-12-2006, 18:44
a w ogole to 2 dni temu moja siostra sie zarejestrowala, bo ja bedziemy do Anglii pchac na wakacje, no i zastanawiam sie, czemu sie jeszcze tu nie odezwala -
avika > 11-12-2006, 1:43
ja sie zarejestrowałam w sierpniu,ale dopiero teraz pisze ... o_O
też mam plany na wakacje wyjechać tak jak Twoja siostra Emi..zobaczymy co to będzie..