-
-
Re: USA Październik 2012
aupair_arizona > 31-08-2012, 12:48
Moja pierwsza wycieczka będzie z pewnością do Las VegasZawsze możesz przylecieć na wakacje do Arizony Ciekawa jestem jak zniosę pogodę, to 45 stopni latem.. Na szczęście moja rodzinka ma basen za domem -
ambiwacencja > 31-08-2012, 14:37
Dziewczyny ma któraś z Was formularze referencji dotyczace charakteru i childcare z GAWO albo z CC dotyczace charakteru w pdf? Chce zglosic sie do 3 agencji dobrze by bylo wszystkie referencje zalatwic za 1 raz tak zeby nie jezdzic do rodzin i nie zawracac im glowy 3 razy.
Sorry, że pisze o tym w kolejnym watku ale mam nadzieje ze znajde taka osobe, ktora ma te formularze -
panama > 31-08-2012, 14:43
[quote name="paullin_a"]
[quote name="panama"]a jesteś w AuPairCare??[/quote]
Tak Jest[/quote]
i też będziesz 1 na szkoleniu ?? -
paullin_a > 31-08-2012, 16:29
[quote name="panama"]
[quote name="paullin_a"]
[quote name="panama"]a jesteś w AuPairCare??[/quote]
Tak Jest[/quote]
i też będziesz 1 na szkoleniu ??[/quote]
1 października lecę z Warszawy na szkolenie -
sylvia > 31-08-2012, 20:31
[quote name="panama"]1 października lecę do OHIO!!![/quote]
Ale super, że znalazłaś rodzinkę!
Zazdroszczę, że masz to za sobą -
panama > 31-08-2012, 21:07
[quote name="sylvia"]
Ale super, że znalazłaś rodzinkę!
Zazdroszczę, że masz to za sobą[/quote]
dzięki :*
a Tobie jak idzie?? jak tam ten filmik?? -
sylvia > 31-08-2012, 21:32
[quote name="panama"]
[quote name="sylvia"]
a Tobie jak idzie?? jak tam ten filmik??[/quote][/quote]
Filmik mam, już zamieściłam na profilu, ale doszukałam się małych błędów i kuzynka mi poprawia.
Czekam na ulepszoną wersję.
A poza tym cisza na profilu -
aiska > 03-09-2012, 20:42
Hej dziewczyny!
Ja mam date na lot 8 pazdrzernika do NY a potem host family w Washington DC. Jeszcze nie dostalam wizy bo wszystko szybko jakos tak sie wydarzylo z rodzina i teraz czekam na dokumenty z agencji i potem juz rozmowa z konsulem. Troche sie tego obawiam bo kiedy ostatni raz ubiegalam sie o wize turystyczna 4 lata temu nie otrzymalam ze wzgledu, iz (wedlug Konsula) nie przedstawilam wystarczajacej ilosci dokumentow ,ktore zatrzymaja mnie w kraju. Obawiam sie troszeczke o to. A wy jak juz jestescie po rozmowach?? Czy ktos tez leci w tym czasie???
Pozdrawiam! -
Nimell > 03-09-2012, 20:44
Aiska rozmowa z konsulem na wyjazd au pair to pestka! mnie się tylko pytała co będę robić po powrocie..nie przedstawiałam żadnych dokumentów ;P z turystyczną jest inaczej ale wizę na wyjazd au pair dostaje praktycznie każdy.. -
aiska > 03-09-2012, 22:26
no wlasnie praktycznie kazdy...wierze, ze bedzie dobrze ale ja to mam takie szczescie, ze nic nie wiadomoa ty juz wyjechalas Nimell??