-
-
Re: Summer Adventure
Vorissa > 24-05-2008, 11:19
no wiem - ale jak będę -
idril > 24-05-2008, 14:39
a pamietacie ze ja na sierpien tez w PL jestem?!
fajnie byloby sie spotkac! -
idril > 24-05-2008, 14:39
a pamietacie ze ja na sierpien tez w PL jestem?!
fajnie byloby sie spotkac! -
Ninka Jones > 25-05-2008, 15:41
Jula, ja caly czas pamietam o Tobie. na pewno Cie odbiore z lotniska, juz sobie zapisalam, zeby na pewno miec wolne. bo u mnie z czasem to cienko. jesli o weekendy chodzi to wolne mam tylko 13-14 lipiec i 16-17 sierpien. no i potem juz od 13 wrzesnia. ale nie wiem czy we wrzesniu bede w Warszawie :roll: -
Ninka Jones > 25-05-2008, 15:41
Jula, ja caly czas pamietam o Tobie. na pewno Cie odbiore z lotniska, juz sobie zapisalam, zeby na pewno miec wolne. bo u mnie z czasem to cienko. jesli o weekendy chodzi to wolne mam tylko 13-14 lipiec i 16-17 sierpien. no i potem juz od 13 wrzesnia. ale nie wiem czy we wrzesniu bede w Warszawie :roll: -
idril > 25-05-2008, 17:46
Ninka kurcze ten moj odbior to ja musze jeszcze sie dogadac moja mama bo ona cos mi dzisiaj przebakiwala ze chyba po mnie przyjada i na dluzszy weekend w wawie zostaniemy!
kurde musze sie z nia jeszcze dogadac.
glupio mi wychodzi :oops:
przepraszam Cie! -
idril > 25-05-2008, 17:46
Ninka kurcze ten moj odbior to ja musze jeszcze sie dogadac moja mama bo ona cos mi dzisiaj przebakiwala ze chyba po mnie przyjada i na dluzszy weekend w wawie zostaniemy!
kurde musze sie z nia jeszcze dogadac.
glupio mi wychodzi :oops:
przepraszam Cie! -
Ninka Jones > 25-05-2008, 19:21
no to jak zostaniesz na weekend, to i tak sie musimy jakos spotkacnie przepuszcze Ci tego. Jula po prostu musimy sie zobaczyc bo ja Ci musze dac pieniadze, zebys mi bilety na Flyow kupila, bo jak juz oglosza trase to nie wiem czy sie bede chciala bawic w przelewy na ang konta etc -
Ninka Jones > 25-05-2008, 19:21
no to jak zostaniesz na weekend, to i tak sie musimy jakos spotkacnie przepuszcze Ci tego. Jula po prostu musimy sie zobaczyc bo ja Ci musze dac pieniadze, zebys mi bilety na Flyow kupila, bo jak juz oglosza trase to nie wiem czy sie bede chciala bawic w przelewy na ang konta etc -
idril > 26-05-2008, 18:39
nie no wtedy jak zostane na weekend to na bankowsko sie spotkamy!
ale jakie powazne zadanie dostane! kurde
ale mozesz na mnie liczyc jak na kalkulatorze w tej sprawie