-
-
Re: Summer Adventure
Grizzly > 03-05-2008, 21:39
Mój kolega tę ksi?żeczkę niedawno robił, i pare tyg. to trwało bo miał robione wiele badań (i to nie najprzyjemniejszych), a na wyniki sie troche czeka.. -
Ninka Jones > 04-05-2008, 1:29
aaaaaaaaa!
bede miala piecioro dzieci!
w kolejnosci:
chlopiec
dziewczynka
chlopiec
chlopiec
chlopiec
:lol: -
Ninka Jones > 04-05-2008, 1:29
aaaaaaaaa!
bede miala piecioro dzieci!
w kolejnosci:
chlopiec
dziewczynka
chlopiec
chlopiec
chlopiec
:lol: -
Vorissa > 04-05-2008, 13:29
dlaczego tyle i w takiej ilosci ?
Ja ostatnio ogladam filmy "Falszywa 12' - gdzie maja wlasnie 12 dzieciakow, i zastanwialm sie ile ja chce miecale tak 3-5 (w tym 1 adoptowane, tylko musze znalezc naiwniaka ktory sie na takie cos zgodzi ) -
Vorissa > 04-05-2008, 13:29
dlaczego tyle i w takiej ilosci ?
Ja ostatnio ogladam filmy "Falszywa 12' - gdzie maja wlasnie 12 dzieciakow, i zastanwialm sie ile ja chce miecale tak 3-5 (w tym 1 adoptowane, tylko musze znalezc naiwniaka ktory sie na takie cos zgodzi ) -
Ninka Jones > 04-05-2008, 23:20
zabawa z obraczka na nitce :lol:
przesunelam sobie andrzejki :mrgreen: -
Ninka Jones > 04-05-2008, 23:20
zabawa z obraczka na nitce :lol:
przesunelam sobie andrzejki :mrgreen: -
WAMPIREK > 04-05-2008, 23:28
WSZYSTKIM MATURZYSTOM POŁAMANIA PIÓR/DŁUGOPISÓW NA MATURZE -
WAMPIREK > 04-05-2008, 23:28
WSZYSTKIM MATURZYSTOM POŁAMANIA PIÓR/DŁUGOPISÓW NA MATURZE -
Ninka Jones > 05-05-2008, 13:04
Monia dzieki :*
ja pisalam poziom rozszerzony i tematy nie byly chyba az takie trudne. ale test czytania ze zrozumieniem to porazka... Dali wstep do "Historii literatury polskiej przed rokiem 1939" Cz. Milosza i pytania byly tak beznadziejne ze na 7 wiedzialam jedno na 100%... a tematy wypracowan to bylo opowiadanie Mrozka "Lolo" do analizy i interpetacji i trzeba bylo wskazac kreacje bohaterow i sens paraboliczny. na to wlasnie pisalam i tekst byl calkiem fajny, ale ja patalach jestem wiec bede miala szczescie jesli sie wstrzele w klucz. a to drugie to nawet dobrze nie pamietam w kazdym razie byl kawalek prozy i wiersz Rozewicza no i trzeba bylo pisac o roli slow - glupie jak dla mnie
no zobaczymy jak klucz opublikuja, no i jak wynik bede juz miala...
a podstawa to bylo jedno analiza porownawcza "Ody do mlodosci" Mickiewicza i jakiegos wiersza Przerwy-Tetmajera albo sen Izabeli Leckiej.
ciesze sie ze nie zmienilam poziomu :lol: