• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

kasik > 13-04-2005, 21:47

Dobre rady cioci Emm :wink: nie sa zle :!:

Bo jak wejdziesz do netu choc na chwile :roll: to bye bye praco na mature z polskiego :wink: A matura jest w koncu po to zeby ja zdac :lol:

martamaua > 13-04-2005, 22:32

Hahahaha no jakbym siebie slyszala Ja nawet chcialam nie isc tak sie balam Zdasz na 100%!! A polonistke w dup.ie miej

zofija > 14-04-2005, 0:50

Hehehe otoz dzis o 00:43 skonczylam swoja prace ... lapka to mi malo co nie odpadnie od tego pisania ... "Życie to podróż ... Wędrowcem jeste? i podróżnikiem" <lol> jezeli to co nabazgralam bedzie źle to normalnie chyba kogos powiesze !!

Ps- ciociu Emm danke danke schon !! <kussi><kussi>

damy rade !!

aniczka > 14-04-2005, 8:30

Dasz na pewno rade, bo nie masz wyjscie,ale od dzisiaj nie pojawiasz sie na internecie zrozumiano!!!. Uczymy sie i dotleniamy sie. Chyba ze masz komp na dworku to w ostatecznosci mozesz sie nim troszke pobawic. No to co nic innego nie pozostaje jak Ci zyczyc powodzenia.

kasik > 14-04-2005, 12:28

Ej ale masz bardzo fajny temat tej pracy

Bardzo mi sie podoba serio :!:

martamaua > 14-04-2005, 14:45

Mi tez

Emm > 14-04-2005, 15:54

temat jest bardzo wdzieczny.W LO bylam w klasie humanistycznej i raz na tydzien musielismy pisac wypracowania wlasnie na takie tematy-, samotnik, romantyk itp.Nawet zeszyt mielismy specjalny tylko do takich wypracowan.Mimo, ze lubie sobie czasem popisac, to ciesze sie , ze juz nie jestem w LO!!!

A dzis jestem znudzona.Wybylam z ranca do biblioteki, wypozyczylam trzy mega wielgachne tomiska do referatu z kultury prawnej-wartosci i fetysze ( bla bla bla), potem mialam cwiczenia z psychiatrii, na ktorych o dziwo-bylo nudnawo, zadnych ciekawych przypadkow chorych psychicznie nasz doktor nam nie powiedzial .A potem z torba zaladowana tymi 3 tomiskami pojechalam do centrum handlowego specjalnie by kupic buty, a butow nie bylo!!!Dostawa po niedzieli.Wiec sobie kupilam szampon, odzywke, pilnik szklany i plyn micelarny.

Ale mi sie nic robic nie chce!

Glodna jestem, ide jesc!

A wiecie, ze tak sama z siebie odstawilam chleb, bo mi sie znudzil-to bylo jakies 3 tyg temu-i teraz podczas zebowej kuracji jadlam duzo, ale zero chleba i myslalam , ze przytylam , a tymczasem spodnie na mnie wisza.Az sie chyba przejde na wage wskoczyc, bo ciekawa jestem, czy to zwidy moze, czy co?

Gość > 14-04-2005, 15:58

Emm, u mnie wystarczylo, zeby pieczywo jasne na ciemne zamienic i w ciagu 3tyg schudlam sporo caly rozmiar

(a teraz wrocilam polowicznie do jasnego chlebka bo mi sie stesknilo i widze, ze troche "przytywam", czas odrzucic raz na zawsze )

Gość > 14-04-2005, 16:01

no i jaki wynik, Emm?...na tej wadze oczywiscie :lol:

pewnie Ci sie nie wydawało bo Ty taka szprycha jestes!

a ja....heh, nie wiem czy ktos tu bedzie sie cieszył razem ze mna z tego , ale ja skacze dzis do nieba! zdalam egzamin na prawko za 1 razem!!!!

Gość > 14-04-2005, 16:06

a gratulacje

(ja tez zdalam za pierwszym ale to bylo w 2001 :lol
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia