• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Lipiec- USA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Lipiec- USA

• Wątek zamknięty
  • Lipiec- USA
  • Re: Lipiec- USA

blonde > 14-04-2012, 20:23

Ja wszystkie dostawałam normalnie, ale po twoim poście z przerażeniem przeszukałam swój folder 'SPAM' by się upewnić, ale nie ma tam nic od CC

Cukrova > 14-04-2012, 20:27

Nie panikuj, bedzie dobrze

rafcioo28 > 15-04-2012, 17:36

W jakim biurze jesteś blondee?

blonde > 15-04-2012, 17:40

Cultural Care

Tenzi > 16-04-2012, 1:07

Ci którzy mają filmiki i mięli już matchy, powiedzcie, czy rodzinki zwracają mocno uwagę właśnie na filmiki? Bo dla mnie to jest dziwne, ja nie miałam ani nie mam filmu na profilu a bardzo mocno jest mną zainteresowana jedna rodzinka. Nie mam też dużego doświadczenia w opiece nad dziecmi, az jest to dla mnie troche podejrzane^^

Piotr > 16-04-2012, 9:18

[quote name="Tenzi"]Ci którzy mają filmiki i mięli już matchy, powiedzcie, czy rodzinki zwracają mocno uwagę właśnie na filmiki? Bo dla mnie to jest dziwne, ja nie miałam ani nie mam filmu na profilu a bardzo mocno jest mną zainteresowana jedna rodzinka. Nie mam też dużego doświadczenia w opiece nad dziecmi, az jest to dla mnie troche podejrzane^^[/quote]

Program nie wymaga filmiku,ale zawsze mowia ze rodziny najpiew wybieraja au-pair z filmikiem.Ja po otwarciu roomu wtedy jeszcze nie mialem filmiku i mialem match.Zawsze lepiej z filmikiem,teraz mam filmik

Raczej nic nie jest podejrzane,cos masz w sobie co ich przekonalo do ciebie i bardzo cie chca.

Moze mieliscie rozmowe na skype? ktora ich bardzo mocno przekonala do ciebie.Jesli z toba jest podobnie jestes nimi zainteresowana to masz rodzine

Good Luck

izzieem > 16-04-2012, 10:06

Nawet nie pytałam się o ten przeklęty film. Moja host mama mówiła tylko, że bardzo podobała jej się moja aplikacja. Swoją drogą zapytam się czy go widziała.

Efka87 > 16-04-2012, 11:10

ja też nie pytałam, ale przy pierwszej rozmowie po jakimś czasie zepsuło mi się coś i kamerka przestała działać. Host powiedział, że nie szkodzi, bo i tak widzieli filmik i że bardzo im się podobał. Jeszcze 1 potencjalna hostka napisała mi, że bardzo jej się podobała moja aplikacja, zwłaszcza filmik. Myślę, że jakąś tam wagę do tego przywiązują.

blonde > 16-04-2012, 15:10

Mi CC napisało, że lepiej zrobić filmik bo niektóre rodziny nie chcą, żeby ich łączyć z au pair, które nie mają filmików. Ale jak jest, to nie wiem.

Niektóre dziewczyny (i chłopaki pewnie też) nie nagrywały filmików a i tak znalazły rodziny. Ja nie miałam najmniejszej ochoty kręcić tego video, ale po pierwszym nieudanym match'u stwierdziłam, że jakbym się spięła, to zajmie mi to parę godzin, ale może pomóc - no na pewno nie zaszkodzi.

Ja miałam jeden match bez filmu i jeden z filmem, chociaż w sumie w moim przypadku to i tak bez znaczenia bo żadna rodzina się nie odezwała

usaok > 16-04-2012, 16:40

biadolenie o filmie firmy CC ;D o tak ... na początku też tak mi mówili a po tym i tak sie nic nie zmieniło ;p ale wiadome zawsze lepiej mieć niż nie mieć;p chyba że nas pogrążą ; pnależy uzbroić sie w cierpliwość , taka moja rada; d
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia