• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MONIKA. MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MONIKA. MOJA HISTORIA.

• Wątek zamknięty
  • MONIKA. MOJA HISTORIA.
  • Re: MONIKA. MOJA HISTORIA.

Pallula > 06-12-2004, 21:27

Ej Czubie pochwalilas ze masz karte to ty do mnie zadzown widze ze ladnie tam dajesz!!!!!! Korzystasz na maxa z urokow Ameryki A jka ze szkola co robisz zeby te kredyty zliczyc??? bo my chyba na wycieczke w marcu pojedziemy Czubie zadzwon do mnie oki???? Ja codziennnie od 9.00-4.00 jesem sama w domuTzn. z hostka ale ona to jkaby jeje nie bylo a masz wogole numer???? Dalalm coi adres???

Trzym sie cieplo I nie zryj tyle bo rodzice w polsce beda musieli drzwiprzerobic ja juz moim powiedzialam zeby to zrobili

MONIKA > 06-12-2004, 21:32

Ostatnimi czasy tylko motyle mi po brzuchu lataja i nawet nie mam czasu zrec. :lol: :wink: :lol:

A mam czekolade Golpany z PL i rozne bajery, tez polskie. DZIEKI, MUM!

Daj mi numer babo, bo nie mam. To zadzwonie.

A z tym dzwoneniem to u mnie troche dupa, nie cenzura tylko ass, bo jak Mike jest w chacie, to nie bede pierniczyc pol dnia przez telefon. (Jak on jest w domu, to spiewam "ej, bi, si. di :lol: ). Dlatego moge dzwonic tylko, jak jestem sama, a to czas limitowany. Niestety. Ale zapewniam, na kazdego przyjdzie pora. :wink:

Emm > 06-12-2004, 22:11

dostalas w koncu tego priva????

jezu!jesli nie, to komu ja go wyslalam?Przyznac sie dziewczyny!Ktora dostala mojego priva???

MONIKA > 06-12-2004, 22:33

No nie dostalam, Agniecha, to ten grzyb w oku ciagle Cie neka? :lol: :wink:

Emm > 06-12-2004, 22:52

osz ty babolu wstretny!Nasmiewasz mi sie tu z kojego biednego grzyba!

O jenyyyyy, to musze drugi raz wymodzic priva..............

No dobra!Ale sprawdz czy nie zapodzial sie gdzies tam wsrod privow!

A taka mialam wene wtedy jak pisalam!!!!

MONIKA > 07-12-2004, 2:47

Bialy, dostalam list i plyte. Dziekuje. Troche sie usmailam, bo piosenki sa tendencyje. Wszystki, niezaleznie czy po polsku, czy angilesku sa o jednym. Z Krawczykiem chyba troche przegieles. Ale dzieki bardzo.

Na maila odpisze, jak znajde czas. A o to nielatwo. Lece pod prysznic, bo potem dzieci na godzine wkrocza do lazienki i po ptokach.

MONIKA > 08-12-2004, 1:24

Paula, dawaj ten numer, bo karte zaczelam juz wykorzystywac Mam 1000 minut, takze wystarczy dla kazdego.

Najbardziej odpowiada mi czas miedzy 9.30 a 11.30, a pozniej miedzy 13 a 15. Ale to wszystko jak Mika nie ma. Ze Slawka nie mam kontaktu, ona chyba z kompem sie nie zadaje za wiele. Bo na maila mi odpisala po 2 tygodniach.

Buziaki.

Lece sie "duszowac". (czyt. prysznicowac) :wink:

Babo, daj mi nr, bo jutro jestem sama w domu!!!!!!!!!

Zocha, Ty tez, bo bede caly day sama!!!!!!!! :lol:

MONIKA > 09-12-2004, 21:04

Paula, jakbys byla blizej, to wiem, ze dalybysmy czadu!!! :lol: Juz nie musiasz mi nic wiecej mowic... :wink: Lubimy weekendy. :twisted: Oj zaluje, ale wiesz, moze przylece kiedys, albo Ty do mnie. Pokaze Ci uroki Bostonu, a Ty, Twoje "markety". Ale mnie rozwalilas faktem, ze sami czarni. 8) Chociaz w sumie, Ty blondyna jestes... :wink: Wariujcie z Pajda, ale wiesz... uwazaj na siebie kochana. :wink: A co ja, Twoja mama.... :lol: Oj, Bejbe, pogadamy znow wkrotce.

Cioska, babo, zgubilam Twoj numer, zreszta, Ty telekomunikacyjna jestes, to dryndnij, se o kupach znow pogadamy. :mad:

A wiesz, ucze Pressa korzystania z toalety. :roll:

E.K. > 16-12-2004, 0:30

Monika, bardzo prosze - napisz cokolwiek - bo ta cisza jest przerazajaca - i bardzo wymowna...

MONIKA > 16-12-2004, 1:52

Wymowna?

No nie, po prostu brak mi czasu, tylko tyle.

Postaram sie cos tu potworzyc, moze w weekend.

Wiecie, dziekuje wszystkim. Bo ludzie do mnie maile pisza i privy, i tu nie mam na mysli Emm i Sunny, ktore mnie na les kwatere przyjma na starosc. :lol: Mam na mysli ludzi, ktorych na forum nie widzialam, oni mi mowia, ze "ja cie znam, a ty mnie nie". :wink: Ja w Big Brother'ze nie bylam. :wink:

A powaznie. Dziekuje za zainteresowanie moim losem. To mile. Nawet nie zdawalam sobie sprawy, ze sie to tak potoczy. Napisalam mala notke, a potem sie zaczelo prawie codzienne pisanie, jak w blogu. Niektorzy mieli mi to za zle. Inni, jak sie potem okazalo, maja mi za zle ze przestalam. Nie mam juz tyle czasu, choc kompa mam przy lozku! Postaram sie opowiedziec reszte, czli co sie dzieje.

I milo mi.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia