-
-
Re: Romanse i historie miłosne:)
Patie > 02-09-2011, 20:08
Fajny chłopiec? Dogadujesz się z nim? -
Adderall > 02-09-2011, 20:10
Jasne! Wszyscy piszą, że mówią nie dzieciom 8+, a Jimmy jest super. Naprawdę grzeczny i pomaga mi z językiem. Cały czas mnie przytulia i mówi: "You're the best Au Pair". -
Patie > 02-09-2011, 20:15
No to super !!! Tak na prawde chyba nie ma reguły co do wieku, dzieci są bardzo różne, wszystko zależy od tego w jaki sposób są wychowywanea możesz skorzystac językowo bo jest starszy i jak jeszcze chce rozmawiac to genialnie; -
Adderall > 02-09-2011, 20:16
On bardzo dużo gada. Czytam mu też książki, a w razie błędu on mnie poprawia. -
bossowsky > 02-09-2011, 23:06
Jezu, romans z host ojcem ( od razu pomyslalam o swoim i mnie az trząsnęło )
powodzenia, ale szczerze powiem , ze jestes dziwnakotłujesz sie z nim a on przyjedzie niby do Ciebie , ale z żoną! spoko -
Adderall > 02-09-2011, 23:11
Dobrze, że ja nie mam hosta. Kłopot z głowy. <: P -
Patty > 03-09-2011, 0:47
[quote name="agacia5266"]Hejka
Ja aktualnie jestem au pair we Francji i po miesiącu mojego pobytu tutaj wdałam sie w romans z Host Ojcem. Przyjechałam 11 czerwcam a 10 lipca pierwszy raz sie calowalismy....... Jest mi cudownie po prostu... W ciągu tygodnia on pracuje i mieszka poza domem, wiec codziennie rozmawiamy na skype, a jak przyjezdza na weekend to mam ochote sie na niego rzucic gdu widze jak pozera mnie wzrokiem... Na poczatku mialam male wyrzuty sumienia ale powiedzial ze juz od dawna planuje rozwod itd... Chciałam sie z kims tym podzielic bo jak napisalam mojej przyjaciolce to mnie niezle zjechala... Zadnego seksu nie bylo, az daleko sie nie posunelismy ale wiele innych przyjemnosci doswiadczylam z nim...Francuzi to świetni kochankowie...... ... za niecaly miesiac wracam do Polski, bo rok szkolny sie zaczal a ja jestem w klasie maturalnej... Wiem napewno ze w ferie przyjade do niego, a on juz ma bilet do polski na listopad... jego urodziny i weekend z zona w Krakowie...[/quote]
... Agacia ucz się lepiej do tej matury -
anullkaa > 03-09-2011, 2:59
a nie uważacie tego tylko za chwyt,żeby wrzało na forum ? -
littlem > 03-09-2011, 11:36
Nie chce mi się wierzyć,że dziewczyny potrafiły by rozbijać rodzinę. Ja sama nawet nie potrafię o tym myśleć. Chociaż jak host ojciec jest łajdakiem młoda dziewczyna to dla niego gratka.
Ja osobiście miałam dziwną sytuację z hosta bratem. Chłopak robił podchody do mnie, był mega uprzejmy troskliwy, ale ja nie potrafiłam się jakoś przemóc, a też nie szukam niczego na raz. Tylko potem... ja się w nim zauroczyłam;/ -
Yoanna > 03-09-2011, 11:37
ja tak, bo to osoba z jednym postem