• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

au pairki w Londynie poszukiwane

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• au pairki w Londynie poszukiwane

• au pairki w Londynie poszukiwane
  • Re: au pairki w Londynie poszukiwane

Flower.Power.Diva > 18-09-2010, 11:39

[quote name="aagnieska"]będę w Potters Bar (londyn) od 1.10 czy ktoś też tam może jest? :?: [/quote] Ja jestem w High Barnet, a z tego co sie orientuje to chyba atobusem sie dojedzie do Ciebie, chyba, nie jestem pewna, bo jestem tu dopiero od tygodnia. Ale jezeli tak, to chetnie sie spotkam

purple2891 > 18-09-2010, 13:58

Hej

Jestem tu nowa, ale od dawna czytam forum.

Teraz i na mnie nadeszla kolej i lece w czwartek do dużej wsi obok Southend on Sea.

Czy jest ktoś może w poblizu??? )

Serdecznie pozdrawiam

Agulass > 18-09-2010, 15:19

A ja jutro wylatuje do Petersfield Może ktoś w około ? ;> ( Winchester)

Ciekawska > 25-09-2010, 11:52

Jestem juz od tygodnia w acton, dzis wolna sobota a ja mam w planach nudy - HELP!

paulina1000 > 29-09-2010, 0:04

Hej dziewczyny ;-) W październiku jade do Golders Green jako au pair.. Jest może któraś z was tam aktualnie? Albo w okolicach? Chętnie się spotkam.. na kawe ( piwo ;d) bo pewnie bede sie tam niezle nudzic wieczorami..Co prawda bede harować 35h/ tyg ale w końcu jakis odpoczynek też mi sie należy ;pp

pozdrawiam wszystkich ;-)

kaska1622 > 04-10-2010, 18:30

Hej Mieszkam niedaleko Ciebie na Frognal Lane. Jestem tu dopiero od 2 pażdziernika więc jeszcze nie zdążyłam się rozeznać w topografii terenu. Jeżeli będziesz chciała się spotkać to jestem jak najbardziej chętna, bo przyjemniej się gubić z kimś niż samemu

Ciekawska > 04-10-2010, 22:10

Spotkam sie chetnie z kazdym. Mam duzo wolnego czasu, a jakos nie zawsze mma pochote na samotne wojaze.

Na Frognal Lane mam bezposrednio overground, wiec jesli tyko masz ochote na wspolne zwiedzanie czy cos w tym stylu to pisz.

kaska1622 > 04-10-2010, 22:16

Hej

Dzięki za odpowiedź Bardzo chętnie się z Tobą spotkam. Myślę, że będzie mi dużo raźniej zacząć życie w Londynie z pomocą kogoś bardziej doświadczonego W jakich godzinach i w które dni miałabyś czas??

Ciekawska > 05-10-2010, 14:52

[quote name="kaska1622"]Hej

Dzięki za odpowiedź Bardzo chętnie się z Tobą spotkam. Myślę, że będzie mi dużo raźniej zacząć życie w Londynie z pomocą kogoś bardziej doświadczonego W jakich godzinach i w które dni miałabyś czas??[/quote]

Napisalam do Ciebie PW

Ponczek > 05-10-2010, 16:07

[quote name="Ciekawska"]
    [quote name="malami"]

Mieszkam w Chiswick w zachodniej czesci..dajcie znac jak byc sie chcialy spotkac na piwko

<a href="mailto:wiktoria444@interia.eu">wiktoria444@interia.eu</a>[/quote]

Topografia to chyba nie jest moja dobra strona, teraz dopiero zauważyłam, że z Chiswick do Acton to rzut beretem więc jestem chętna na spotkanie, jak już dotrę i się ogarnę [/quote]

Ja jestem kilka minut od ealingu wiec rownież sie rekrutuje
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia