• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Madryt

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Hiszpania

• Spotkania

• Madryt

• Madryt
  • Re: Madryt

pillar > 10-12-2011, 17:48

Będę od lutego więc chętnie się spotkam

paty > 13-12-2011, 12:15

ooo swietnie! a gdzie dokladnie? bedziesz pod Madrytem czy w samym miescie?

mpiramowicz > 28-12-2011, 1:54

Hola, ja bede w Madrycie od 7 stycznia i chętnie spotkam się z kims na zwiedzanie miasta. Btw. Znacie może jakąś fajną i tanią szkołę językową (hiszpański). Jakoś nie potrafię niczego w necie rozsądnego znaleźć.

paty > 02-01-2012, 12:27

[quote name="mpiramowicz"]Hola, ja bede w Madrycie od 7 stycznia i chętnie spotkam się z kims na zwiedzanie miasta. Btw. Znacie może jakąś fajną i tanią szkołę językową (hiszpański). Jakoś nie potrafię niczego w necie rozsądnego znaleźć.[/quote]

ale sie ciesze! a gdzie bedziesz dokladnie?

to moj mail <a href="mailto:patrycja0305@hotmail.com">patrycja0305@hotmail.com</a> napisz do mnie! na pewno sie spotkamy!

besos

anka_215 > 03-01-2012, 19:27

Też się chętnie z kimś spotkam. Mieszkam pod Madrytem i mam mnóstwo wolnego czasu Piszcie na maila <a href="mailto:anka_215@wp.pl">anka_215@wp.pl</a>

pillar > 05-01-2012, 2:09

[quote name="paty"]ooo swietnie! a gdzie dokladnie? bedziesz pod Madrytem czy w samym miescie? [/quote]

w samym mieście co prawda już nie jako AuPair ale na piwo, kawę cokolwiek chętnie wyskoczę

kingulath > 12-01-2012, 16:55

cześć. jestem au pair w Szwajcarii i na koniec lipca skończę tutaj mój pobyt, przed studiami będę mieć jeszcze 2 miesiące, więc na cały sierpień bardzo chciałabym tam pojechać jako au pair. myślicie, że da radę?>

isubisou > 22-01-2012, 22:22

hej,

nawiązałam kontakt z rodziną spod Madrytu (dokładnie z Las Rozas). Chcą mnie przyjąc na wakację (lipiec-wrzesień), na dośc nietypowych warunkach - chodzi im głównie o uczenie ich dzieci języków (czyli 3 godziny pracy dziennie), przez co kieszonkowe też jest niezbyt wysokie. Zastanawiam się czy jest dużo au pair w Madrycie z którymi można spędzac czas wolny? (niekoniecznie z Polski) czy są jakieś specjalne fora przez które można nawiązac kontakt? Jak generalnie spędzacie czas wolny w Madrycie? i ile przeciętnie wydajecie miesięcznie w tym celu??

Byałbym bardzo wdzięczna za odpowiedź, bo muszę się zdecydowac do końca tygodnia. Przy okazji, jeśli któraś z was będzie w wakacje w Madrycie również chcętnie nawiążę kontakt!

Pozdrawiam

Iza

kingulath > 22-01-2012, 23:17

nie jestem au pair w Hiszpanii, ale może inne au pairki stamtąd możesz znaleźć na www.aupaircircle.com

paty > 23-01-2012, 14:34

[quote name="isubisou"]hej,

nawiązałam kontakt z rodziną spod Madrytu (dokładnie z Las Rozas). Chcą mnie przyjąc na wakację (lipiec-wrzesień), na dośc nietypowych warunkach - chodzi im głównie o uczenie ich dzieci języków (czyli 3 godziny pracy dziennie), przez co kieszonkowe też jest niezbyt wysokie. Zastanawiam się czy jest dużo au pair w Madrycie z którymi można spędzac czas wolny? (niekoniecznie z Polski) czy są jakieś specjalne fora przez które można nawiązac kontakt? Jak generalnie spędzacie czas wolny w Madrycie? i ile przeciętnie wydajecie miesięcznie w tym celu??

Byałbym bardzo wdzięczna za odpowiedź, bo muszę się zdecydowac do końca tygodnia. Przy okazji, jeśli któraś z was będzie w wakacje w Madrycie również chcętnie nawiążę kontakt!

Pozdrawiam

Iza[/quote]

czesc! jestem au pair pod Madrytem, uwierz mi ze to cudowne miasto i na prawde nie bedziesz sie tam nudzila, bo zwyczajnie sie nie da! ja szczegolnie lubie spedzac czas pod Bernabeu

dziewczyn w stolicy jest bardzo duzo, osobiscie znam Polki ale i nie tylko.

niestety ja juz w lipcu wyjezdzam wiec raczej sie nie spotkamy, ale na pewno kogos poznasz.

pozdrawiam!

Pati
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia