• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam matching ;D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam matching ;D

• Mam matching ;D
  • Re: Mam matching ;D

kamysia > 31-05-2009, 13:38

.

kamyk > 31-05-2009, 14:00

Dzieci są następujące: 13 lat - chłopiec, 11 lat - dziewczynka, 8 lat - chłopiec, 6 lat - dziewczynka. Rodzice sa lekarzami. Planu dnia nie mam, nawet aplikacji, tylko krótki opis. Wynika z niego, że dzieciaki są w szkole, rodzice w pracy. Tylko najmłodsze chodzi do szkoły dwa razy w tygodniu.

Jak dla mnie, to sporo tych dzieci. Wolałabym dwójeczkę. Ale zobaczymy, może się odezwą. Może znikną, jak wszyscy do tej pory. Po prostu poczekam...

kamysia > 31-05-2009, 14:37

.

dominikan@ > 31-05-2009, 15:30

He he Kamysia dobre to. Moja 13 latka angielska wyglądała starzej ode mnie i wydawała tygodniowo więcej kasy na ciuchy niż ja. Jak widziałam ile kasy ona wydawała na bielizne to mi serce pękało! Tak tak miała wtedy 13 lat

Klaudia_1990 > 01-06-2009, 2:19

Nawet z filmów można się dowiedzieć jak wychowywane są dzieciaki w USA sex i narkotyki od 13 roku życia , albo i wcześniej , kto wie Oo Patologia .. No i są zajebiście rozpieszczone. Ale musimy być świadome na co się decydujemy :lol:

jadlasiebie > 01-06-2009, 17:31

e are a happy, relaxed family of 4 living in the Nottinghamshire countryside. My names is Samantha I am 40 years old. My husband is David he is just 41 and we have two children, Jakob (8) and Giorgia (6). We also have four dogs, 3 horses and 4 hens!

We live in a large house with swimming pool, games room and cinema. We also have an orchard, duck pond and huge garden. We grow our own vegetables.

Jakob and Giorgia have had 3 Au Pairs in the past two from Poland and one from Czech Republic. These girls were students and found our location perfect to help catch up on their studies when not working.

You will have your own room and shower which is located in a separate building and so very private. You will be required to work 5-6 hours per day for 5 days carrying out mainly household duties which do not include babysitting. If we require you to do that we will pay extra.

I work form home as a fashion journalist, my husband has his own company in womenpa��s fashion too.

Some days you will be able to accompany me on day trips to various places and enjoy seeing different parts of the UK. You may even be able to accompany us on holiday abroad.

I am looking for someone with a nice relaxed personality, who is self motivated and more importantly who is happy to stay in the countryside rather than wishing to be a city girl.

Ideally we would like someone to start in June through to October but we can be flexible for the right candidate.

FAMILY NOTES FROM SMARTAUPAIRS

This experienced host family is looking for a friendly summer au pair, who is outgoing and easygoing! Previous au pairs from CZ and Poland have been very happy here and the family can put you in touch.

The au pair would work 25-30h/ for a minimum of Ł70. The position would be 50-50 childcare and housework.

NOTE TO ALL AU PAIRS pa�� During the (summer) holidays you may be asked to do extra hours. Most language schools are CLOSED during July/August

co myslicie?? bo ja sie troche obawiam,ze to jest wies- a ja kocham big miasta- swoja droga agencja powiedziała,ze oni nie wiedza czy mi znajda kogos z miasta- to po kij, wypełniałam ankiete???

shante > 01-06-2009, 17:47

Hmm daleko od Londynu

Poza tym ja bym raczej nie dała rady na wsi... jeszcze gdyby to miało być blisko wielkiego miasta, to ok, ale oni zaznaczają, że chcą dziewczynę 'who is happy to stay in the countryside rather than wishing to be a city girl'... więc wnioskuję (może mylnie), że wielu okazji do zwiedzania dużych miast byś nie miała. Wszystko pięknie ładnie, tylko to położenie strasznie mi nie pasuje... ale to już przede wszystkim Twoja decyzja. Ale wolałabym Cię bliżej siebie

jadlasiebie > 01-06-2009, 17:52

no ja zadzwoniłamn do proworku i powiedziałam,ze mnie oferta nie interesuje z powodu lokalizacji,a mi babka wali,ze to bedzie ciezko znalezc w miescie:/ to po kij ja te aplkacje ,ze tylko miasto chce wypełniałam. nie nie i nie. powiem rodzince ,ze ja kocham miasta a nie wsie...a jak wpisałam w google map to miasto to zobaczyłam przez satelite tylko ten jeden dom i pola!!!!!

ja tez chce byc blisko was

shante > 01-06-2009, 17:58

Ziomuś, to może zacznij szukać na AuPair World? :mrgreen:

Przynajmniej tak orientacyjnie

jadlasiebie > 01-06-2009, 18:30

no nie moge tak szukac...tzn moge ,ale jaka rodzina po znalezieniu tam zgodzi sie na przejscie do proworku i takie załatwianie spraw???
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia