-
-
Re: GAWO
Tośka > 01-03-2012, 20:16
ee no to dzieki za odpowiedz..) to pewnie wysle ta ankiete -
balbina > 01-03-2012, 20:25
jak to nie pamiętasz, ale masz tę umowę chyba co ?:d tam jest data wpisanaD -
angelaa > 01-03-2012, 21:58
wydaje mi się, że załapie się każdy, kto po 1 marca wciśnie w roomie 'submit the aplication'!wtedy aplikacja jest kompletna -
Astrid > 01-03-2012, 22:23
Mam, mam, pewnie, że mam. Data jest przed pierwszym marca, ale chyba liczy się tak jak mówiła Angelaa. Inaczej by mi kobieta nie powiedziała że się łapię. -
agniesia > 01-03-2012, 22:25
[quote name="izz"]Dziewczyny, jest nowa promocja w GAWO. Myślę że warto skorzystac jeśli któraś myśli o wyjeżdzie do USA.
"Złóż kompletną aplikację w agencji Gawo wraz z wszystkimi niezbędnymi dokumentami i zakończ rejestrację AU PAIR ROOM w terminie 01-31.03.2012 a otrzymasz bezpłatną wycieczkę po Nowym Jorku, która odbędzie się podczas 3-dniowego szkolenia w New Jersey rozpoczynającego Twój pobyt jako Au Pair w USA!"[/quote]
Właśnie dostałam maila i tak się nad tym zastanawiałamDobrze wiedzieć, że też dostałyście, czyli to nie ściema
aguta, skoro ja dostałam to Ty raczej też się łapiesz -
balbina > 02-03-2012, 0:10
a rzeczywiście dostałam od APC
Superowo!
W sumie to dobrze, bo to wynagradza to, że szkolenie z APC jest w New Jersey więc gratisowa wycieczka, a w IE jest szkolenie na Manhattanie -
balbina > 02-03-2012, 0:10
a rzeczywiście dostałam od APC
Superowo!
W sumie to dobrze, bo to wynagradza to, że szkolenie z APC jest w New Jersey więc gratisowa wycieczka, a w IE jest szkolenie na Manhattanie -
Nimell > 04-03-2012, 17:31
Kochane, mam takie chyba głupie pytanie... dostałam z Gawo raport medyczny do wypełnienia przez lekarza rodzinnego i jutro się wybieram do babeczki mojej, ale zastanawiam się czy ona ma mi to wypełnić i po polsku i po angielsku? Tzn chodzi mi o to, że będzie musiała opisać kwestię mojego rozrusznika i nie wiem czy da radę zrobić to po angielsku, bo samo zaznaczanie przebytych chorób itd nie powinno sprawić jej problemu, jeżeli dam jej też formularz w języku polskim.
:?: -
Astrid > 04-03-2012, 18:01
Moja lekarka nie włada językiem angielskim, wypełniła mi po polsku a w drugim egzemplarzu, angielskim, podpisała i wypełniłam sobie w domu i przyjęli mi to w agencji -
balbina > 04-03-2012, 23:30
Lekarz musi wypisać to formularz po angielsku, może ale nie musi po polsku - bo to tylko taka pomoc