• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

PawelAuPair > 26-03-2009, 21:33

Nie no bez takiego pesymizmu!!! USA jest krajem optymistów więc trzeba się dostosować.

Zdacie, zdacie spokojnie.

Johnson - głowa do góry nie pozwól im wygrać, najgorzej to jest się poddać i zrezygnować.

dzoanna - które podejście?

A ja wróciłem właśnie z tego spotkania. Ciekawie było ale nic nowego się nie dowiedziałem - chyba znam już wszystkie tajniki dotyczące wyjazdu

89dzoana89 > 26-03-2009, 21:35

Pierwsze

Data: 31.03.2009

Godzi.: 7:30 (tak wczesna pora toprzestepstwo )

Johnson > 26-03-2009, 22:04

Nastepny termin ustalony ale nie powiem

Kurcze

chce USA

PawelAuPair > 26-03-2009, 22:33

No to dzoanna pierwsze i OSTATNIE ) będzie dobrze.

magd_ka > 26-03-2009, 23:02

ojojoj Johnson, a mówiłam, żebyś nie szalał;P Ale niby do 3ech razy sztuka hehe;P Powodzenia następnym razem

Johnson > 26-03-2009, 23:14

Heh

mam nadzieje ,że ten trzeci raz będzie szybciej niż szybko

agulka > 27-03-2009, 0:16

oj znow wracaja wspomnienia... ja meczylam prawko tylko ze wzgledu na wyjazd do usa. zdalam za 4 razem. stres pamietam do dzis. zdawanie egzaminu w naszym kraju to tragedia.

nie poddawaj sie, mysl poztywnie, a na pewno sie uda !

prawko w usa jest o wiele przyjemniejsze to tak na wszelki wypadek, gdyby ktos chcial sie skusic w sumie wazne jest miedzynarodowe, ale niektore firmy ubezpieczeniowe wymagaja aby au pair zrobila prawko stanowe. tak bylo w moim przypadku.

odnosnie mojego 2 roku... tak sobie zajrzalam na swoja stara historie, pisana w 2005 roku. urwalam pisanie na przyjedzie do nowej rodzinki bedac w ohio moglam duzo pisac, bo co innego moglam robic... ( w md mialam full grafik- i to wcale nie ten zwiazany z praca !

nie chce wam zasmiecac watku, wiec wroce do swojego starego watku w dziale historie zyciowe ( agulka w kranie simsow ) i tam dokoncze swoja amerykanska przygode.

agulka > 27-03-2009, 0:38

magd_ka odpisalam na PW ale nie mam pewnosci, ze do Ciebie doszlo, bo wiadomosc nadal "siedzi" w dziale do wyslania.. mam straszny balagan w swojej skrzynce, ale to skutki nie sprawdzania wiadomosci przez ponad rok ;/

napisz prosze, czy doszlo, jesli nie - odpowiem jeszcze raz

magd_ka > 27-03-2009, 2:28

Doszło, doszło Dopiero przed chwilą odczytałam. Wielkie dzięki za szczegółową odpowiedz. A z tym powrotem do swojej historii super pomysł, będziemy Cię tam zamęczać I przeczytam ją jeszcze raz od początku

89dzoana89 > 27-03-2009, 11:38

No prawko zdac w Polsce to tragedia;/

Ale nie iwem czy slyszeliscie...od maja egzamin praktyczny na miescie trwac ma...20 minut !!!

Takze jesli nie teraz to moze za drugim razem sie uda 8)

Nie wiem jak u Was to wyglada ale u nas rzadko kto zdaje za 1 razem...

Wogole to szkoda wywalic tyle kasy na kurs i wogole i nie zdac;/

Chcac nie chcac to przeciez prawie 1500zl wyjdzie:?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia