• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
  • Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

WAMPIREK > 08-09-2007, 11:58

Madzia,dzieki za propozycje...ale ja to samo moge Tobie zaoferowac Moze chcesz do moich,bo od 25.09 beda wolni...kraina nutella ,cola i kabanosami plynaca :wink:

WAMPIREK > 08-09-2007, 12:19

Wreszcie sie jako tako wyspalam...oczywiscie spac polozylam sie pozno (jakos miedzy 2-3 w nocy)

Niedawno wstalam (ok.9)...od razu laptopa do lozka wrzucilam.Moje uzaleznienie :twisted:...posiedze z nim tak do ok.10 i trzeba bedzie sie zwijac z lozeczka...Wykapac sie i go out

W dzisiejszych planach shopping i plaza z pania Agnieszka

Niestety wieczorem Aga pracuje i poki co moje plany nie sa sprecyzowane...czekam na odpowiedz od Nicholasa,ktory wczoraj wrocil z Polski.I mam tez okazje sie spotkac z Grzeskiem...

No wiec czekam ... az sie ktorys odezwie 8)

Wczoraj Agnieszka mnie odwiedzila...pierwszy raz-wiec trzeba to zapisac.

Mialysmy wczoraj isc na festiwal piwny z jej znajomymi Jansonem (czy jakos tak) i Steve'm...ale przed koncem mojej pracy...Aga pojechala sobie z Jansem na obiadek...I gdy ona zamawiala...Jansem gdzies sobie poszedl,a okazalo sie ,ze kelnerka jest Polka....I sobie dziewczyny pogadaly troche.W miedzyczasie przyszedl Jansem.Oburzony itd.

Okazalo sie,ze mial pretensje do Agnieszki,ze rozmawiala z kelnerka w polskim jezyku i nie raczyla go przedstawic 8O 8O Podobno niezle jej wygarnal...ale Agnieszka tez nie dala sobie I BARDZO DOBRZE...

Zaczal tam podobno niezle Polakow obrazac,wiec Aga odparla ataki i go zostawila w tej knajpie ... GOOD GIRL

Ale to juz drugi taki przypadek ,z ktorym spotkalam sie na wyspie.Kiedys poszlysmy z polskimi znajomymi do pubu i nam jakis koles zwrocil uwage ,a raczej zazadal,ze mamy mowic po angielsku...bo on nie rozumie 8O Bo niby on uwaza,ze jak ludzie przyjezdzaja do obcego kraju to powinni sie poslugiwac w tym jezyku ... ciekawe jakby on przyjechal do Polski...

Mialysmy isc wczoraj na festiwal piwny ,ale drogie wejscie :/ Wiec poszlysmy do sklepu po piwko (mieli nawet TYSKIE :lol: ) i poszlysmy na plaze...oczywiscie na wejsciu na plaze napis NO ALCOHOL DRUNKING ...ale co tam Usiadlysmy,rozgladamy sie a tak wszyscy z jakimis trunkami...Bylo milo

WAMPIREK > 09-09-2007, 12:07

No i po sobocie Dlaczego wszystko co dobre tak szybko sie konczy ?

Wczoraj byla cudna pogoda wiec przez pol dnia wylegiwalam sie na plazy...ciepelko,sloneczko...to lubie

Popoludniu poszlysmy z Aga po sklepach pochodzic, a nastepnie do Polish Cafe na pierogi....mniami (Ale moja mama i tak robie lepsze,o niebo lepsze...ale tutaj kazdy pierog byl na wage zlota)

Pozniej znowu leglysmy na plaze...i tak do wieczora.Niestety Agnieszka miala wczoraj baby-sitting...

Wrocilam do domu przed 20,posiedzialam troche z hostami,zobaczylam jak skladaja nowego grilla.Dzisiaj robia BBQ...trzeba bylo sie postawic i pokazac,co nie ?

Byli wczoraj na zakupach...lodowka peka w szwach...gdyby nie ta dzisiejsza impra to chyba dalej nie byloby co jesc.A tak to pol lodowki to roznego rodzaju miesa,kielbaski,paroweczki...pozniej jakies sery,salatki,chlebki,buleczki itd. Smieje sie z tego jacy oni sa prozni i jak chca sie pokazac...ale niech im bedzie...Mnie najprawdopodobniej nie bedzie na ich jakze wspanialym BBQ... :twisted:

A jak u Was weekend mija ?

P.S.Post nr 800

WAMPIREK > 09-09-2007, 13:14

Nie lubie niedzieli tutaj...

W kazda niedziele mam mega dola...

Dzieje sie tak przez to,ze w Polsce niedziela zawsze byla dla mnie taka rodzinna...a tutaj jestem sama.

W inne dni jestem happy i wszystko jest super, natomiast w niedziele jesli ktos by mi zaproponowal bilet do Polski ,kupilabym od razu,nie pytajac o cene (nie no moze nie az tak :wink: )

asiafrugo > 09-09-2007, 13:50

a ja uwielbiam kazda sobote i niedziele hehe nawet jak jestem sama :wink: mi sobota minela calkiem fajnie najpierw shopping, a co i jak wychodzilam z centrum handlowego sms od hosta ze jada na piknik i na Dragon Boat Festival i czy chce sie dolaczyc no i przyjechalismy - fajnie bylo nawet...jakies humory mieli dziwne bo sobie zdali sprawe ze za 17 dni jade :roll: no ale takie zycie....

a dzisiaj hmmm....kosciol shopping pozniej jakas kawa - no i po wolnym

widze Monia ze na Jersey duzo jest roznych miejsc specjalnie dla polakow - widocznie naprawde duzo nas tam !! Polacy - narod koczowniczy :wink:

zycze milej niedzieli

idril > 09-09-2007, 13:59

no a mi weekend jak na razie mija na chorowaniu. nie za fajnie.

asiafrugo > 09-09-2007, 18:17

ja tez chora hehe ale trudno korzystam bo to ostatnie 3 weekendy (znaczy teraz w sumie mi tylko dwa zostaly ) takze troche jak cien czlowieka ale jeszcze latam hehe :lol:

Ninka Jones > 09-09-2007, 23:38

ja kochalam niedziele bo ten dzien mialam wolny co tydzien i znikalam na 8-10 godzin z domu

a moj weekend wlasnie sie konczy Zywcem, godzine temu wrocilam do domu i sama, rodzice beda nad ranem.

WAMPIREK > 14-09-2007, 1:34

Wreszcie dziala ))

Ninka Jones > 14-09-2007, 8:44

taaaaaak :mrgreen:

miłego dnia w pracy!

ja ide na WOK i wybywam z miasta z tatusiem ^^
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna