-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 26-07-2007, 23:06
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :lol: :lol: :lol:
Yoanna nadchodze! w przyszly piatek! chyba nie jest jednak taka zla skoro mnie puszcza w piatek wieczorem do Londynui jeszcze sie pyta czy wracam w niedziele wieczorem czy w poniedzialek rano :lol: :lol:
Jezuuuuu ale sie ciesze
i Zywce trzy kupilam 8)
jeden sie juz przetwarza w zoladeczku
LOL -
Ninka Jones > 27-07-2007, 2:35
Kochaniutkie na floga zapraszam! :lol: -
Yoanna > 27-07-2007, 21:05
chce sie ciebie z domu pozbyc to puszcza buahahhahha :lol: :lol: :lol:
marzena cos pisala ze moze w kolejny weekend do ldn przyjedzie, jak tam marzenka zdecydowalas sie? fajnie by bylo ;D -
idril > 28-07-2007, 0:27
Ninka Ty uwazaj bo Ty w jakis ciag alkoholowy popadniesz :lol: -
Ninka Jones > 28-07-2007, 15:37
jak wpadne to i lepiej nawet, jakas taka szczesliwsza jestem
wiecwczorajszy dzien byl poprostu cudowny! spedzilam go calego z Paula, po wstaniu o 10 i dlugiej kapieli :lol:
zaczelysmy od zakupow i moja szafa wzbogacila sie o:
sliczna sukienke z Primarka (4 £)
niebieska torba, cos ala worek (2,50 £)
T-shirt z Primarka (3 £)
bluza szara z kapturem (5 £)
(dwa ostatnie itemy z meskiego dzialu, ale dla mnie ofc)
buty na rzepe z Lacoste za 35 £ przecenione z 54 £ 8O 8O 8O
i jest bosko
potem lunch w KFC, powrot do domu, sprzatnie pokoju i prasowanko
i spacer do miasta, piwo w amfiteatrze, m&msy, zdjecia, paluszki lubelskiea jak padac zaczelo potem nie mialysmy zadnego autobusu, a z centrum mamy 35 minut piechotka do domu. Wroclilismy mokre, u mnie nie bylo nikogo, poszlam do Pauli, wrocilam do domu po 22 i nawet tu nie weszlam tylko poszlam spac! :lol: -
idril > 28-07-2007, 22:38
aaaaaa!
jak ja Ci zazdroszcze tych tanich sklepow! -
Ninka Jones > 29-07-2007, 0:01
teraz to juz nie wiem czy wolalabym drogie sklepy w zamian za normalna hostkejutro znow uderzam, ale biore tylko 30 £, skocze na dworzec kupic bilet do Ldn i do Primarka bo mam po drodze jak z kosciola wracam brakuje mi granatowego bolerka z dlugim rekawem i kaszkietu takie mam plany na jutro -
idril > 29-07-2007, 12:28
no prosze Was przestancie o zakupach... bo pomimo ze ja w zasadzie nie lubi lazic po sklepach to i tak teraz to by mi sie chcialo, a na razie to ani kasy, ani za bardzo lepszej mozliwosci jej wykorzytsania (chodzi mi ze jakos mam wraznie ze ogolnie drogo jest pod wzgledem ciuchow w Szwecji - tak nie za bardzo na moje mozliwosci...) -
Ninka Jones > 29-07-2007, 18:55
wrocilam wlasnie do domu.
SZCZESLIWA.
mam juz bilet do Londynu.
na 99% jade na koncert McFly w zimie.
mam 2 T-shirty wiecej (jeden z meskiego dzialu :lol: )
i kolejna opaska w gwiazdki.
jutro pogadam z rodzicami (stesknilam sie za nimi :roll: ) i dzis wraca z Krety moja kumpela z ktora smigne na koncert. Raczej. Umieralam bez niej przez 2 tygodnie
Monia tylko na Ciebie czekam... -
idril > 29-07-2007, 23:07
a gdzie ten koncert bedzie? w Londynie?
wiesz szczeze Ci powiem ze nigdy wczesniej przed Twoimi wywodami, o nich nie slyszlam :oops: nie wiem gdzie ja mieszkam. ale z drugiej storny to ignorantka strszna czasami jestem i to co moje mnie tylko interesuje wiec moze dlatego tak to wsyztko wyglada.