-
-
Re: bUka za wielką wodą;P
maya > 01-08-2006, 13:19
Oj Edi-od razu margineshehehe.Pamietaj-gdzie Ty-tam ja i odwrotnie,więc nie możesz znikać -
Edi > 01-08-2006, 13:23
No wiesz,mozna bylo inaczej,Maya zakladaj swoja historie,to bede nawiedzac,a jesli pojedziesz do Arizony...caly czas bede ciebie meczyc -
maya > 01-08-2006, 13:46
No trzeba będzie niedługo założyć własn? historieI przydałoby się założyć własnego fotologa żeby?cie wiedziały z kim macie do czynienia,hehe Ale fotologa założe jako? na dniach już,tylko czekam aż tata mi kupi własny aparat,bo obiecane mam(a ten co był w domu zabrał brat do UK).Ja chce wci?ż do CA i nawet mogłabym zaczekac jeszcze z wyjazdem jakby się Izie udało załatwić mi t? rodzinke-wole pewn?!No nic will see... niech sie już dzieje co tylko chce -
bUka > 01-08-2006, 18:44
wiesz edi nikogo nie zmuszam do czytania mojej hostori... mamy wolnosc slowa, uzylam sobie tego to co.. znaczy ze jakas inna jestem, aj ale zreszta.... 8O trudno sie mowi jesli kogos to urazilo to przepraszam bardzonie chcialam... postaram sie wiecej nie uzywac, ale niestey taka prawda byla o tym filmie ktory mnie obrzydzil i tyle -
Edi > 01-08-2006, 19:09
Pewnie,ze mnie nikt do czytania nie zmuszal.Sama chcialam,ale juz nie chce.I o co lata. -
bUka > 01-08-2006, 21:03
aj edi o nic nie lata... kurcze dlaczego ty sie zaraz tak bulwersujesz... przeciez nie obrazam cie... wybacz ale nie chce z nikim w zadne konflikty forumowe popadac.pa -
maya > 01-08-2006, 21:23
Co to się dzieje...spokój,spokój prosze -
bUka > 01-08-2006, 23:07
aj mayaja caly czas jestem spokojna... no ale juz jest okej mam nadzioeje i niekt sie na nikogo obrazac nie bedzie :lol: -
bUka > 02-08-2006, 6:47
kurcze dzisiaj mialam telefon.... od polskiej au pair, ktora mieszkatez w san jose, jakies 10 minut jazdy autem ode mnie :lol: , aj jaka wspaniala nowina, w koncu ktos z kim bede mogla gdzies wyjsc w ciagu tygodnia 8). ma na imie ania, jest tu nowa, bo przyjechala dopiero w piatek i przez telefon wydawala sie naprawde wporzadku -
maya > 02-08-2006, 9:24
To super że masz kogo? z kim możesz pogadac po polsku