-
-
Re: Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!
martamaua > 24-08-2006, 17:47
To szybko mi namiary na siebie daj i odzywaj sie!!! -
Yoanna > 25-08-2006, 9:39
mialam troche zaleglosci... Sol, do francji??? super!
(a w ogole to ty taka niezdecydowana jak ja hihih) -
madzieeek > 29-08-2006, 14:31
Sol, kobieto, gdzie sie podziewasz?????
I kiedy zawitasz we Francji? Luwr czeka...
Knajpy czekaja :twisted:
W moej wsi nuuuudno, jak cholera, ale to dlatego ze pogoda fatalna.
Aaa.... Francuzi sa mega uprzejmi i na kazdym kroku informuja mnie i Svietlane jakie to jestesmy pikne i urocze :p A my odpowiadamy ze owszem, a to dlatego ze nie jstesmy Francuzkami :twisted:
Tak wiec pakuj manatki i dawaj do zabojadow!
bisous! -
Sol > 30-08-2006, 15:11
No Madzia juz 9 wyjezdzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juz sie nie moge doczekac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Boje sie troszke - wiadomo - ale mam nadzieje ze dam rade!!!! :wink: -
madzieeek > 30-08-2006, 16:41
Pewnie ze dasz rade!!!
Ja juz jestem tydzien, ale ten czas leci, oby tak dalej
Niedlugo zaczne szkole, na razie tylko ta tutaj u mnie na miejscu.
OK, spadam, bo dzis mam dzieciaki caly dzien i zaraz jedziemy do parku.
Bisous! -
martamaua > 30-08-2006, 20:11
Pocztówka dla mnie w pierwszej kolejno?ci!!! -
Sol > 30-08-2006, 21:42
No Marta zyjesz?????????!!!!!!!!!!!!!
Jasne ze pocztowka i to z mega buziakami :wink: :wink: :wink:
Swoja droga ta moja przyszla hostka ma mega wyczucie-juz dopadaly mnie czarne mysli ze nie dam rady, ze po co to wszystko i ze i tak na pewno nie bede ich rozumiec a tu ona dzwoni i zarazila mnie mega optymizmem! :lol:
Bedzie ok :wink: -
maya > 31-08-2006, 10:13
Musi być dobrze!Innej opcji nie ma! -
Sol > 04-09-2006, 13:00
No jasne ze musi byc dobrze! :lol:
Pojechalam wczoraj do Krakowa (zawsze przed jakimkolwiek wyjazdem tam jezdze-to juz chyba tradycja :lol: ) i kupilam mojej przyszlej rodzince jakis tam album o Polsce i krakowiaczka :lol:
Hostka mi powiedziala ze chce zeby dzieci poznaly polska kulture wiec to chyba odpowiednia rzecz :lol: W 100% polska :wink:
W sumie chcialam kazdemu dzieciakowi cos kupic ale doszlam do wniosku ze wiekszosc rodzin i tak ma te prezenty w d... -wiem z doswiadczenia :?
moze jeszcze cos wymysle-a poki co moje finanse i tak sa prawie na zero wiec nie ma co kabinowac!
...ale nie o tym chcialam pisac...
No mowie wam dziewczyny jaki zbieg okolicznosci wczoraj w tym Krakowie-szok!
Siedze sobie w pizza-hut(?) i w pewnym momencie wchodzi trojka naprawde spoko gosci i siadaja przy stoliku obok!
No to oczywiscie ja zerkam przez ramie i tylko sobie mysle "szkoda ze wyjezdzam" po czym slysze ze z kelnerka po ang gadaja i to super wiec mysle "chyba amerykanie" bo mieli zajebisty akcent!
Nie minela sekunda wchodzi nastepna trojka facetow totalnie w stylu tamtej trojki-i dodajac-totalnie w moim stylu!!! Okazalo sie ze oni wszyscy sie znaja!
Ja juz padam przy tym stoliku i mysle sobie"trzeba bylo do ameryki jechac-kretynko!"
I co najlepsze-oni po francusku zaczeli naparzac!!! :lol:
Ja w totalnym szoku!
Okazalo sie ze oni Francuzami byli i tylko Krakow przyjechali zobaczyc i przy okazji na jakies zawody(kelnerka pytala skad sa)
No mowie wam jak ja tam bede miala taka motywacje do nauki to chocbym codziennie na ten jezyk przeklinala ze jaki on popieprzony to i tak bede sie go uczyc!!!!!!!!!!! :lol: -
madzieeek > 04-09-2006, 15:05
buahahahahaaa, no i pieknie!!!! Taka motywacja to jest cos! i powiem ci ze ja tu wiecej takich "motywacji" spotykam! :twisted:
Natomiast poki co mam problem z wyborem szkoly....