• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mariusz-przyszly Au Pair w USA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Mariusz-przyszly Au Pair w USA

• Mariusz-przyszly Au Pair w USA
  • Re: Mariusz-przyszly Au Pair w USA

MLODY-AU-PAIR > 03-06-2006, 14:33

nO LEPIEJ ZAMKNAC TEN WATEK!!!!!!!!!!

MLODY-AU-PAIR > 10-01-2007, 22:20

No to moja przygoda z USA sie juz skonczyla 6 mies w NYC mi wystarczylo no i teraz sie wybieram do UK i mam pytanie do was au pairek z Londynu mam jechac autobusem z Victoriii do miejscowosci w ktorej mam przebywac no i moj problem polega na tym ze nie wiem jak to tam w Anglii jest jak mam odszukac gdzie jest ten moj autobus , gdzie mam kupic bilet i wogole , moze to sie wyda smieszne ale jestem zielony w tym temacie.

(-:MARZENA:-) > 10-01-2007, 22:28

no prawde powiedziawszy skoro byles au-pairem w USA 6 miesiecy i teraz pytasz o takie cos to faktycznie sie smieszne wydaje... w Londynie bylam kilka razy a tak szczerze mowiac pojecia nie mam jak to z tymi autobusami na Victorii jest.... zwyczajnie wysiadz i popytaj to najprostszy i najmniej stresujacy sposob

Yoanna > 11-01-2007, 0:14

a do jakiej miejscowosci?

MLODY-AU-PAIR > 12-01-2007, 0:45

Devizes, kol Bristolu

MLODY-AU-PAIR > 23-01-2007, 17:13

No to jestem od paru dni tu w DEvizes nawet jest fajnie , rodzinka fajna i ladne miasteczko

JEdnak mam problem otoz nie potrafie jezdzic samochodem lewa strona ! Bede musial brac lekcje z instruktorem zeby sie przywyczaic najgorsze jest to tez ze rodzina mi dala taki samochod do jazdy ze mozna go porownac z polskim maluchem , biegi tak ciezko wchodza ze masakra jeszcze trzeba je zmieniac lewa reka a jestem leworeczny .

edyta_s > 23-01-2007, 22:49

Ja myslalam, ze au pair(k)ami powinni byc ludzie dojrzali i odpowiedzialni i czytajac jedynie pare ost postow z tego tematu zastanawiam sie, dlaczego Mlody zajmuje sie dziecmi, jesli nie potrafi prowadzic kulturalnej rozmowy z doroslymi ludzmi :roll:

Teraz pewnie ja dostane pare wbit

Miejmy nadzieje, ze zmadrzal od zeszlego roku

MLODY-AU-PAIR > 23-01-2007, 23:46

To bylo dawno i n ieprawda :lol:

oliwka911gt > 24-01-2007, 3:47

mlody, a wiesz ze mialam wywalic twoja histirie lub ja zmaknac jak kiedys pisales. tylko ja leniwa sobka i z tej opiszalosci mojej mamy kontynuacje :lol:

MLODY-AU-PAIR > 24-01-2007, 12:06

A dzis to tragedia byla hostka na mnie nawrzeszczala bo zjadlem jedna pite a dzis mialem przygotowac 3 na sniadaine dla dzieciaka i glupia tak sie wkurzyla poleciala do sklepu za jedna pita !!! MAsakra musze zmienic family
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia