• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

agulka w krainie simsow..

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• agulka w krainie simsow..

• agulka w krainie simsow..
  • Re: agulka w krainie simsow..

agulka > 02-03-2006, 17:04

dziekuje bardzo

Gość > 02-03-2006, 17:32

wszystkiego naj naj naj

niuniusiek > 02-03-2006, 19:35

spełnienia marzeń!! 8)

kasik > 02-03-2006, 20:33

Z tego wszystkiego bym zapomniala kompletnie.. oczywiscie dolaczam sie do zyczen moich poprzedniczek

Wszystkiego naj dla Agulki :*

Emm > 02-03-2006, 23:47

wszystkiego najlepszego Agulka-spelnienia wszystkich marzen!!!tych mniejszych i tych wiekszych

Pigwa > 03-03-2006, 0:03

Wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj NAJLEPSZEGO

sto lat sto lat sto lat :!: :!: :!:

Spełnienia marzeń :!: :!:

agulka > 03-03-2006, 4:18

dziekuje wszystkim za zyczonka

moje potworki od rana krzczaly/bo spiewem tego nazwac nie idzie / sto lat i musze przyznac, ze nawet grzeczne byly

byl maly torcik i drobne upominki..to tak na rozgrzewke..bo imprezka w sb..

kol operki dzwonily i mailowaly ale najbardziej zaskoczyl mnie tel od lcc..rano 8 am.. dryn dryn..odbieram a tu slysze spiewanie.. mysle co jest.. a to lcc z zyczeniami.. ja zaspana jak kret to nie polapalam na poczatku

:lol:

dzien w sumie szybko minal..choc jedna zaba mi go umilila pieknymi zyczeniami wiec bylo jeszcze fajniej

w sb wybieram sie do fryzjera..chyba na sciecie +pasemka..

a wieczorem wybywam z domciu do kol i wracam w niedziele..noo to sobie pobalujemy jeah 8)

spiaca sie robie..ide lulu...hmm przez kuchnie bo tortem sie nie najadlam

agulka > 08-03-2006, 19:57

"Z okazji DNIA KOBIET najlepsze zyczenia: Zdrowia, pieniedzy oraz powodzenia. Lubie Was wszystkie: i WIEDzMY i JeDZE No i NIEWIASTY ( bo te to sa wszedzie). Ale nie pora dzisiaj na moraly, Zawiazemy zwiazek - NA WIEKI WYTRWAlY. Trzymajmy sie razem, tak bedzie wygodnie, Niech chlopom na nasz widok opadaja spodnie, Niech im sie w porach to i owo wznosi, Nosmy glowy w górze; niech to ON poprosi, Niech nam sie spelnia najskrytsze marzenia, Niech akcje podskocza nie do pomyelenia, Niech na nasz widok drzy meska poloa, Niech od oglaania sie a nami boli chlpów glwa, Niech nam pan dyrektor da podwyzi duz, Niech kaza z Was dzisiaj dostanie róz Tego Wam zycze.

Na chlopow nie liczmy

TRZYMAJCIE SIE BABY"

a ja mam kolejny minus, zeby zmienic rodzine i to szybko..

plan pracy na ten weekend chujowy, jak nie wiem co..

wolny pt ale w sb pracuje rano 7-10 , wieczorem 6-9 i w niedziele ( :evil: :evil: :evil: ) 7-12

jako, ze ja nie zamierzam pracowac w niedziele - bo cholera..znowu sie zacznie tydzien ciezki i kiedy odpoczne?! co z tego ze to 5 godzin..

zlozylam skarge.. nie podoba mi sie rozlozenie tych godzin i juz. zadzwonilam do lcc..zobaczymy co z tego bedzie.. bo moi problemu nie widza.. kurwa.. na dodatek to nie pamietam kiedy mialam wolna sobote.. trafia mnie juz ze zlosci.

poki co musze tu siedziec do konca kwietnia bo tak mam wycieczke oplacona.. ale po kwietniu jesli tylko znajde odpowiadajaca mi oferte...zmykam stad bez zadnych "ale". i pomyslec ze ja mialam wyrzuty, ze jak im powiem ze nie zostaje na przyszly rok.bedzie im przykro.. hehe naiwniara ze mnie :twisted:

aaa u fryzjera bylam - scielam i zblondnialam podoba mi sie bardzo..tyle, ze koszt plus napiwek to 125 $ 8O 8O i chwala bogu ze gift card bo sama bym w zyciu tyle nie dala

:twisted:

oliwka911gt > 09-03-2006, 1:38

:oops: :oops: :oops:

aga, oczyms zapomnialam :evil:

:oops: :oops: :oops:

spoznione happy birthday :!: :!: :!:

agulka > 09-03-2006, 1:42

zyczenia przyjmuje caly rok dzieki oli

do uslyszenia
  • Starszy wątek Nowszy wątek