• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

oliwka911gt > 23-05-2006, 3:02

Cytat:Mam 4 dzieci i piate w drodze

Do opieki- zeby nie bylo

podziwiam i chyle czola za odwage :wink:

Gość > 23-05-2006, 11:08

jak juz kiedys kiedys powiedzialam - nie wiem czy w takiej sytuacji odwaga czy glupota... ale w sumie tez rozwazalam w styczniu mozliwosc powrotu na finska wioske do 4 dzieciakow (tylko ze starszych), pomyslalam sobie, ze ciekawie by moglo byc

tu mnie tez dyskusja ominela fajna :lol: oliwka, ales sie uparla tej Hamerki bronic w swoich postach z waszych wszystkich historii i przemyslen wynika jednak, ze Ameryka to nie zadna inna kultura ale brak kultury, wiec co tam ogladac?

ale w sumie, jesli ktos chce sobie po prostu wyjechac i nie laczy z tym planow na zostanie na stale, to czemu nie USA. Bo jesli na stale, to lepiej sie zabrac do jakiegos ladnie prosperujacego kraju typu Finlandia, Szwecja czy nawet Holandia, a potem pieniazki beda same do kieszeni wskakiwac i sie czlowiek do Stanow jako turysta zawiezie i nie bedzie musial amerykanskich host-rozkazow sluchac ani problemow miec

:twisted:

pigwa, cos ty sie taka cieta na lieveke zrobila na tym forum? daj spokoj, mnie sie dziewczyna podoba

a czemu nie Skandynawia, swoja droga? zaluj, zaluj... najpiekniejsze miejsce pod sloncem 8)

Lieveke > 23-05-2006, 11:15

Ooo dzieki No sie zastanawialam nad Skandynawia bo moj tata pracowal rok w Norwegii potm rok w Danii i kilka dni temu znowu pojechal do Norwegii i jak widzialam zdjecia to faktycznie slicznie tam jest chociaz podobno drogo. Ale ja jeszcze pamietam polska ostatnia zime. Takze moglabym raczej na lato. Moze za rok

oliwka911gt > 23-05-2006, 20:23

Cytat:oliwka, ales sie uparla tej Hamerki bronic w swoich postach z waszych wszystkich historii i przemyslen wynika jednak, ze Ameryka to nie zadna inna kultura ale brak kultury, wiec co tam ogladac?

ale w sumie, jesli ktos chce sobie po prostu wyjechac i nie laczy z tym planow na zostanie na stale, to czemu nie USA.

emi, dokladnie. pczatkowo nawet i jakis zalazek planow byl by zostac czy cos, ale tak naprawde ta ameryka nie podoba mi sie. chce poprostu zwiedzic. cale zachodnie wybrzeze i wschodnie, czesc poludniowego. potem moge zawitac w PL. dla mnie wyjazd au pair to jak narazie jedyna szansa by zwiedzic ameryke, nie mam tu nikogo kto moglby przyslac mi wize :wink:

Slonethko > 24-05-2006, 8:04

hej hej hej

z tej strony Kasia. Do 21 lat brakuj? mi jakie? 3 miesi?ce, aktualnie kończę pierwszy rok studiów i co jeszcze?

Na pocz?tku sierpnia odlatuję na calusieńki rok (mam nadzieję :wink: )

do Finlandii!

Dlaczego au pair? Wyszło zupełnym przypadkiem :wink:

szukałam pracy na wakacje...i trafiłam na to forum

potem juz długo nie trwało :roll: aż w końcu zdecydowałam sie na rok wybyć. Zreszt? za spraw? rodziny, która się prawie biła o mnie 8O

teraz juz nie mogę doczekać się pakowania walizek..

Czeka na mnie dwójka dzieciaczków +dwa psy

I to tyle na razie :wink:

Pigwa > 24-05-2006, 10:45

Emi ja cienta na lieveke?! no co ty ja kobite lubie

to bylo tylko odmienne zdanie

zero wrogo?ci :wink:

mariposa > 30-05-2006, 13:47

witam wszystkich !

tu marta, lat 20, od lipca au pair na mallorce (wakacje tylko).

mam troche obaw, ale wole o tym nie myslec :wink: pomartwie sie w samolocie do palmy, lol.

to bedzie moja pierwsza rodzinka, dwojka dzieci, 8 i 12 lat, ponoc duzo wolnego czasu, ale jak rzeczywiscie bedzie pewnie wyjdzie w praniu

podobno w poblizu u znajomych rezyduja dwie inne au pairki, wiec mam nadzieje nie bede sie nudzic (o ile w ogole mozna sie na majorce nudzic :roll: ) ale gdyby ktos jeszcze wybieral sie w tamte rejony (ja bede na polnocnym wschodzie, ale w sumie to wszystko blisko chyba) chetnie sie spotkam !

buzka dla wszystkich !

(-:MARZENA:-) > 30-05-2006, 14:00

ja bede na costa del sol.....eh....tak niedaleko a jednak zbyt daleko :/

mariposa > 30-05-2006, 14:03

haha w sumie to chetnie bym sie z Toba zamienila

btw czy moze mi ktos podpowiedziec czemu nie pojawia sie moj avatar ? tylko czerwony krzyzyk. wielkosc zdjecia jest odpowiednia...

Pigwa > 30-05-2006, 14:09

byl temat o avartkach szukaj :wink:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia