-
-
Re: Poison_ivy kontra trojaczki
leneczka > 05-07-2005, 22:31
ivy.. zyganie trojaczkow przezylas to i to przezyjesz
nie wiem o co hallo ale mam nadzieje ze bedziesz mogla pisac o swoich przygodach z chlopcami bo robilas to bardzo ciekawie, pobudzajaco, zachecajaco i optymistycznie..
we miss U -
poison_ivy > 05-07-2005, 22:37
[quote name="leneczka"]" mam nadzieje ze bedziesz mogla pisac o swoich przygodach z chlopcami bo robilas to bardzo ciekawie, pobudzajaco, zachecajaco i optymistycznie.."
we miss U[/quote]
buhahahhaha, rozwalilas mnie leneczka :lol: ...to zabrzmialo wiecej niz dwuznacznie :lol: :lol: ...albo to tylko ja taka zberezna jestem :lol: :lol: :lol: -
leneczka > 05-07-2005, 23:43
niech bedzie nawet zbereznie :lol:
wazne ze sie znowu usmiechasz! -
Olga Anna > 06-07-2005, 0:44
Poison i Unicorn - POWODZENIA!!!
chyba Wam sie to przyda -
ewa^^^ > 06-07-2005, 9:14
do Unicorna: nie chodziło o to, ze "forumowicze" rzucaja sie na Ciebie za to co tam miedzy soba mowiliscie. Ale wiele osob sie złoscilo za zasmiecanie forum. A uwaga z tymi pw to napewno nie byla skierowana tylko do Ciebie ale i do wszystkich pozostalych.Koniec kropka. :roll: peace -
martamaua > 06-07-2005, 15:01
[quote name="poison_ivy"]
[quote name="leneczka"]" mam nadzieje ze bedziesz mogla pisac o swoich przygodach z chlopcami bo robilas to bardzo ciekawie, pobudzajaco, zachecajaco i optymistycznie.."
we miss U[/quote]
buhahahhaha, rozwalilas mnie leneczka :lol: ...to zabrzmialo wiecej niz dwuznacznie :lol: :lol: ...albo to tylko ja taka zberezna jestem :lol: :lol: :lol: [/quote]
Ej chyba jestes,bo mi(osobie ktorej z reguly sie z jednym kojarzy wszystko hahahahaha)sie nie skojarzylo 8O -
agulka > 23-07-2005, 21:26
poison wiec jak to tam jest z tymi przygodami z chlopcami
co u Ciebie?? co to za milczenie... -
MONIKA > 24-07-2005, 5:35
O ma ma mi ja! Nie wiedzialam, ze takie rzeczy sie tu dzialy. Wymioty sa moje ulubione! :lol: