-
-
Re: Au Pair 2014
ewelinagr88 > 26-11-2013, 14:55
a mi powiedzial ze mi wypisze ze zdalam jak mu obiecam ze nikogo nie zabije na drodze hahahahanajlepiesze bylo jak zatrzymalam sie przed przejsciem dla pieszych i chcialam pokazac ludziom zeby przeszli hahahah a on do mnie,,Co pani robi?????muchy odgania?????? caly moj egzamin mialam taka radoche nie moglam sie powstrzymac ze smiechu haha -
women > 26-11-2013, 15:57
Baskah! Twój post mnie rozbawił! Wcześniej nie przecztałam postów wyżej ;-)
Jak to +20! !!!!! -
Baskah > 26-11-2013, 16:46
no w ciągu rokujestem kuleczka ^^ ciągle stresy i tyłam i tyłam i tyje dalej ;p I can't stop ^^
Ja tyle dobrze miałam ze robiłam prawko na automatyczną skrzynie biegówWg mój egzamin to jest jeden wielki śmiech! -
Divertissante > 27-11-2013, 2:11
Jeśli już gadamy o śmiesznych sytuacjach, to wam powiem jedną z moich podczas egzaminu. Jadę, zbliżam się do "hopki" i z 20 daje gaz na 30/h, wrzucam trzeci bieg, a koleś z paniką na mnie i mowa "przed hopką to się raczej zwalnia, a nie przyśpiesza!" a ja zmieszana na maxa i "nooo yyy no tak, przepraszam! ale to wszystko ze stresu!" BEEKAA XDD
Baśka! 20kg w ciągu roku?! Niemożliwe!!! Ja przybrałam jakieś 10, tak na oko, ale żeby 20?!?!?! Musiałaś się nieźle starać... -
Baskah > 27-11-2013, 3:16
staram się...oj staram.
Ja tez miałam super wspomnienia na egzaminie,,, pamietam jak instruktor Jarek mowi do mnie... "słuchaj Baśka, tu jest jeden taki egzaminator, stary dziad, byly wojskowy i kawaler, nie lubie kobiet nazywa sie *** jak bedzie go miala to nie idz na egzamin. bo oblejesz, szkoda nerwow... jeszcze zadna kobieta u niego nie zdala..." no ja dobrze, siedze i czekam na numerek. nagle bah moje nazwisko na kompie i Pani Barbara H. proszona jest o podejscie na stanowisko takie i takie... :> stres ide twardo... Facet wyciaga reke i mow nazywam sie *** (ten o ktorym Jarek wspominal) Ja nogi jak z watu i go puscic nie moglam, jakis zacisk mialam czy co ;p Zdałam za pierwszym razem ;p ale wszystkiego sie czepial...
A jak zapytal jak sie sprawdza olej to odpowiedzialam ze warsztacie samochodowym ^^ ze ja jestem kobieta i nie bede sie w to bawic ;p ^^ -
Divertissante > 27-11-2013, 16:33
Baśka! Też miałam egzaminatora, przed którym ostrzegał mnie mój instruktor!! xd Tyle, ze ja ciągle mu mówiłam, żeby mi o nikim nic nie gadał, nie chciałam znać żadnego nazwiska przed egzaminem, nawet nie rozmawiałam ze znajomymi, którzy zdali wcześniej - nie chciałam wiedzieć nic!! Ale moj instruktor miał długi język i zaczął mi gadać o największej kosie w Wordzie.. I oczywiście trafiłam na niegoTeż zdałam za pierwszym, czepiał się czego mógł! Ale za wszystko ładnie przepraszałam i tłumaczyłam się stresem ^^ -
women > 27-11-2013, 21:54
Hahaha I takie wspomnienia są najlepsze.
Ja co prawda nie mam zadnych związanych wspomnień z PJ, bo go zdałam...w tajemnicy przed wszystkimi! Pamiętam, wtedy chyba nawet do szkoły nie poszłam, tylko wstałam o 5 rano, żeby jechać na egzamin! Poszło szybko
Jeśli chodzi o te 20 kg. No Powiem, że poważnie nie źle... Przecież to możliwe? ;D -
eloszq > 01-12-2013, 20:45
haha widzę, że temat prawka się rozwinąłja nie zdałam 3 razy dopóki nie odkryłam magicznego działania Nerwosolu (albo po prostu nauczyłam się jeździć XD), mój instruktor śledził mnie przez całą trasę egzaminu i relacjonował na żywo mojej kumpeli "pięknie zawróciła na skrzyżowaniu!" xd tak się cieszę, że mam to za sobą! -
women > 03-12-2013, 16:04
Napiszę tu jeszcze!
Czy ktoś z was miał match z polską rodziną wStanach ? Jak wrażenia... A może perfect match? -
missbigdreams > 03-12-2013, 17:16
Cześć dziewczyny, już grudzień - miesiąc do naszego 2014 roku, który mam nadzieje odmieni nasze życia na lepsze. Pisze do was bo chciałam się z wami podzielić filmikiem, który znalazłam - http://vimeo.com/80452243 . Osobiście strasznie mi sie spodobał! Fajnie, że ktoś podjął się nagrania tego jak wyglądają pierwsze dni po przylocie. Film bardzo dobrze się sprawdził w związku z zamartwianiem się mojej Mamy. Wiecie jak to rodzice, myślą że po przylocie do USA na lotnisku od razu zwerbuje nas arabski alfonsPokazałam jej ten filmik żeby zobaczyła jak wiele dziewczyn bierze w tym udział i odrobinę się uspokoiła . Macie może jakieś podobne filmiki?
Pozdrawiam/