-
-
Re: kosmetyki, papki i kleiki:P...czyli au pair radza...
Grizzly > 27-04-2007, 15:21
Na wypadanie włosów najlepszy jest cynk, ale takie tabletki można dostać tylko na receptę, więc je?li masz znajomego lekarza .. :]
Wszystkie tabletki typu capivit, skrzypowita itd. można sobie w buty wstadzić
A z innych skutecznych, 'domowych' sposobów to: olejek rycynowy zmieszać z jajkiem i paroma kroplami cytryny, wmasować w głowę, najlepiej na noc, a jesli nie to na jaki? czas chociaż, i zmyć- może i brzmi strasznie, ale na prawdę działa! -
edytag > 27-04-2007, 17:39
ja mam zawsze problem bo nie mogęolejku zmyć, s? tłuste i myje je później 10 razy, czy Ty też tak masz?? -
Karolina_c > 27-04-2007, 17:58
mnie tam wlosy zawsze w stresie wypadaja... ale zeby te tabletki z witaminami A i E zadzialaly to trzeba conajmniej miesiac regularnie brac. Ja tam stosuje balsam odzywczy z aloesem i kreatyna Mrs Potter's, fajne sa po nim wloski ^^ Jeszcze slyszalam, ze na rzadkie wypadajace wlosy mozna robic plukanki wody z... octem, tak mi lekarka przynajmniej mowila. Ale to musi dziabić :wink: -
oliwka911gt > 27-04-2007, 18:40
jeszczed podajcie gdzie to mozna w ameryce kupic i ameryknaskie odpowiedniki i bedzie git :lol:
iza, mialam ten sam problem! bralam tabletki te woman one a day i mi przeszlo. to taki odpowiednik centrum. centrum tez mozesz jak znajdziesz. i odzywka do wlosow z avedo.odzywki w sklepie nie znjadziesz tylko w salonie fryzjerskim, jakim to niewem bo ja dostalam od hostki. ale te tabletki pomoga, bo mi wlosy wychodzily na potege i myslalam ze juz lysa bede jak umyslily mi sie blondy :roll: :lol: -
Grizzly > 27-04-2007, 19:14
hehe.. nie no ja nie miałam problemów z tym olejkiem, jak się dlugo trzyma to on sie jakby wchlania, wysycha albo co? tam, i łatwo go zmyć -
Gość > 29-04-2007, 11:15
wyparowywuje
dzieki za rady! asia tez brala te talbetki one a day i fryzjerka jej powiedziala ze wlosy na zdrwe.
no to jutro kupie.
mi to potrzeba jakis witamin, mysle ze zadne kuracje nie pomoga, ja slabo sie odzywiam ostatnio, non stop tosty z dzemem,albo cream cheesem.musze sie pozbyc tego nalogu -
Vorissa > 10-03-2008, 20:29
fajny w?tek, a tak łatwo umarł...
znacie jakie? dobre kremy itd na tr?dzik ?
leczę się już 6 lat, te wszystkie toniki/kremy/ peelingi itd i nawet u dermatologa byłam. no idalej nic, już sama nie wiem czym to leczyć ;/ -
Ninka Jones > 10-03-2008, 23:56
ja nigdy problemow z tradzikiem nie mialam, ale moja przyjaciolka jezdzila do dermatologa. miala jakies masci ale tak do codziennej pielegnacji to uzywa kosmetykow marki Ivostin.
fajny fajny :lol: -
Vorissa > 11-03-2008, 0:05
zazdroszczę wszystkim którzy takich problemów nie maj?... jak widzę idealnie czyst? buźkę u kogo? a jak popatrzę na swoja to rozpacz mnie ogarnia
będę próbować te wszystkie maseczki, niektórych nie znałam, inne w innej wersji, moze co? pomoże :evil: -
asiafrugo > 11-03-2008, 8:44
A może to hormony? Nie wysyłał Cię żaden dermatolog to ginekologa? Ja też problemów z cer? nie mam, ale znam wiele osób, które go miały/maj?