-
-
Re: Summer Adventure
Vorissa > 01-05-2008, 19:53
uhm, wlasnie widac ze strasznie taki speszony i w ogole. ale utalentowany. widac. -
Ninka Jones > 01-05-2008, 20:37
on tyle poswiecil dla tanca.
jest bardzo zdolny, chcialabym miec w sobie tyle sily dla spelniania wlasnych marzen i pasji co on.
i prawie wcale sie juz nie usmiecha
zabilabym je wszystkie!
ps. dziewczyny, mi sie tylko wydaje czy moja historia ma najwiecej postow?! 8O -
Ninka Jones > 01-05-2008, 20:37
on tyle poswiecil dla tanca.
jest bardzo zdolny, chcialabym miec w sobie tyle sily dla spelniania wlasnych marzen i pasji co on.
i prawie wcale sie juz nie usmiecha
zabilabym je wszystkie!
ps. dziewczyny, mi sie tylko wydaje czy moja historia ma najwiecej postow?! 8O -
Grizzly > 01-05-2008, 22:08
Ninka ja to już dawno zauważyłamChociaż założyła? j? dosyć późno, w sensie ze po wielu z nas, byłas tylko na summer, a masz w sumie najpopularniejszy (najciekawszy) w?tek -
Grizzly > 01-05-2008, 22:08
Ninka ja to już dawno zauważyłamChociaż założyła? j? dosyć późno, w sensie ze po wielu z nas, byłas tylko na summer, a masz w sumie najpopularniejszy (najciekawszy) w?tek -
idril > 01-05-2008, 23:28
[quote name="WAMPIREK"]I sie dziwimy,ze pozniej prawdziwych facetow juz nie ma :/[/quote]
DOKLADNIE!
jak popatrze na mojego bezradnego wiecznie brata [w prawdzie 9 lat ale juz nie maluch nie?!]
to wspolczuje jego przyszlej zonie! 8O
zreszta brat mojje przyjaciolki to temat rzeka i nie chce mi sie mnozyc przykladow ale dla mniej to on jest po prostu porazka. zreszta tak smao jak jej rodzice.
a dlatego Niny taki dlugi w?tek bo ona ciekawa dziewczynai zawsze cos do powiedzienia ma -
idril > 01-05-2008, 23:28
[quote name="WAMPIREK"]I sie dziwimy,ze pozniej prawdziwych facetow juz nie ma :/[/quote]
DOKLADNIE!
jak popatrze na mojego bezradnego wiecznie brata [w prawdzie 9 lat ale juz nie maluch nie?!]
to wspolczuje jego przyszlej zonie! 8O
zreszta brat mojje przyjaciolki to temat rzeka i nie chce mi sie mnozyc przykladow ale dla mniej to on jest po prostu porazka. zreszta tak smao jak jej rodzice.
a dlatego Niny taki dlugi w?tek bo ona ciekawa dziewczynai zawsze cos do powiedzienia ma -
Vorissa > 01-05-2008, 23:42
mnie ogolnie wkurza ta cala widownia, nic tylko sie drableh.
no Nina duzo pisze, zreszta inni tez -
Vorissa > 01-05-2008, 23:42
mnie ogolnie wkurza ta cala widownia, nic tylko sie drableh.
no Nina duzo pisze, zreszta inni tez -
Ninka Jones > 02-05-2008, 8:53
kocham was! :*
niezmiernie mnie cieszy to ze tak czesto tu zagladacie, bo z tego co sie rozejrzalam to watek Moniki ma 50 cos stron, a moj 60 :roll:
ale to wasza zasluga
ps. co do Grega jeszcze. mnie tak bardzo ten tlum nie denerwuje, ale moglyby sie czasem uciszyc. jak tak dalej pojdzie, on bedzie tak speszony ze sie w koncu z Pirogiem pobluzga, bedzie mial opinie jeszcze wiekszego narcyza i zarozumialca i kiedys nie wyjdzie na solowke :? jego juz to przygniata, to cale zamieszanie i to cholernie widac... :roll: