• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

Ninka Jones > 01-05-2008, 15:31

Jo, true, true! :lol:

Monia, nie tylko na mlodszy ale i lepszy!

on jest taki madry i zdolny...

a Danny to siano w glowie i woda w mozgu :roll:

EDIT:

zapomnialam sie pochwalic ze juz tak sie wkrecilam w forum o You Can Dance ze awansowalam na Redaktora Portalu :lol: wczoraj byl moj debiut napisalam artykul i adminka nazwala mnie "cennym nabytkiem" :lol:

Vorissa > 01-05-2008, 16:04

ja wczoraj ogl?dałam You can dance 8) 8)

Vorissa > 01-05-2008, 16:04

ja wczoraj ogl?dałam You can dance 8) 8)

Ninka Jones > 01-05-2008, 18:03

i jak wrazenia?

ja sie malo nie posikalam jak Grzes tanczyl solowke. czekalam na ten jazz tydzien temu... :roll:

Ninka Jones > 01-05-2008, 18:03

i jak wrazenia?

ja sie malo nie posikalam jak Grzes tanczyl solowke. czekalam na ten jazz tydzien temu... :roll:

Vorissa > 01-05-2008, 18:23

ten Gieorgij czy jak ?

przyznam, ze program calkiem fajny bo ja tych wszystkich ludzi nie znam, zadne gwiazdy ani nic, tylko utalentowani mlodzi ludzie, i to mi sie podoba.

osobiscie chcialam zeby odpadla Ania i ten ostatni, ta dziewczyna co odpadla drugi raz, to fajnie tanczyla, mi sie podobalo, tak energicznie i widac ze taniec w niej jest, ale ja sie tam nei znam :d

wiedzialam za to ze ten Gieorgij nie odpadnie bo tam takie wrzaski ze ho ho, ale bardzo fajna ta solowka...

a on mi pzypomina Kopernika nie wiem czemu :d nos, fryz...

Vorissa > 01-05-2008, 18:23

ten Gieorgij czy jak ?

przyznam, ze program calkiem fajny bo ja tych wszystkich ludzi nie znam, zadne gwiazdy ani nic, tylko utalentowani mlodzi ludzie, i to mi sie podoba.

osobiscie chcialam zeby odpadla Ania i ten ostatni, ta dziewczyna co odpadla drugi raz, to fajnie tanczyla, mi sie podobalo, tak energicznie i widac ze taniec w niej jest, ale ja sie tam nei znam :d

wiedzialam za to ze ten Gieorgij nie odpadnie bo tam takie wrzaski ze ho ho, ale bardzo fajna ta solowka...

a on mi pzypomina Kopernika nie wiem czemu :d nos, fryz...

Ninka Jones > 01-05-2008, 19:11

wez te wszystkie gowniary bym wyrznela w pien. one nie widza tego ze on nie jest przyzwyczajony do takich sytuacji a ja obserwuje jego poglebiajacego sie z odcinka na odcinek dola... szkoda mi go strasznie

a program fajny, ja chcialam zeby Milla odpadla, no ale po Lukaszu to placze tak jak tydzien temu po Roxi ;(

Ninka Jones > 01-05-2008, 19:11

wez te wszystkie gowniary bym wyrznela w pien. one nie widza tego ze on nie jest przyzwyczajony do takich sytuacji a ja obserwuje jego poglebiajacego sie z odcinka na odcinek dola... szkoda mi go strasznie

a program fajny, ja chcialam zeby Milla odpadla, no ale po Lukaszu to placze tak jak tydzien temu po Roxi ;(

Vorissa > 01-05-2008, 19:53

uhm, wlasnie widac ze strasznie taki speszony i w ogole. ale utalentowany. widac.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia