-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 01-05-2008, 15:31
Jo, true, true! :lol:
Monia, nie tylko na mlodszy ale i lepszy!
on jest taki madry i zdolny...
a Danny to siano w glowie i woda w mozgu :roll:
EDIT:
zapomnialam sie pochwalic ze juz tak sie wkrecilam w forum o You Can Dance ze awansowalam na Redaktora Portalu :lol: wczoraj byl moj debiutnapisalam artykul i adminka nazwala mnie "cennym nabytkiem" :lol: -
Vorissa > 01-05-2008, 16:04
ja wczoraj ogl?dałam You can dance 8) 8) -
Vorissa > 01-05-2008, 16:04
ja wczoraj ogl?dałam You can dance 8) 8) -
Ninka Jones > 01-05-2008, 18:03
i jak wrazenia?
ja sie malo nie posikalam jak Grzes tanczyl solowke. czekalam na ten jazz tydzien temu... :roll: -
Ninka Jones > 01-05-2008, 18:03
i jak wrazenia?
ja sie malo nie posikalam jak Grzes tanczyl solowke. czekalam na ten jazz tydzien temu... :roll: -
Vorissa > 01-05-2008, 18:23
ten Gieorgij czy jak ?
przyznam, ze program calkiem fajny bo ja tych wszystkich ludzi nie znam, zadne gwiazdy ani nic, tylko utalentowani mlodzi ludzie, i to mi sie podoba.
osobiscie chcialam zeby odpadla Ania i ten ostatni, ta dziewczyna co odpadla drugi raz, to fajnie tanczyla, mi sie podobalo, tak energicznie i widac ze taniec w niej jest, ale ja sie tam nei znam :d
wiedzialam za to ze ten Gieorgij nie odpadnie bo tam takie wrzaski ze ho ho, ale bardzo fajna ta solowka...
a on mi pzypomina Kopernikanie wiem czemu :d nos, fryz... -
Vorissa > 01-05-2008, 18:23
ten Gieorgij czy jak ?
przyznam, ze program calkiem fajny bo ja tych wszystkich ludzi nie znam, zadne gwiazdy ani nic, tylko utalentowani mlodzi ludzie, i to mi sie podoba.
osobiscie chcialam zeby odpadla Ania i ten ostatni, ta dziewczyna co odpadla drugi raz, to fajnie tanczyla, mi sie podobalo, tak energicznie i widac ze taniec w niej jest, ale ja sie tam nei znam :d
wiedzialam za to ze ten Gieorgij nie odpadnie bo tam takie wrzaski ze ho ho, ale bardzo fajna ta solowka...
a on mi pzypomina Kopernikanie wiem czemu :d nos, fryz... -
Ninka Jones > 01-05-2008, 19:11
wez te wszystkie gowniary bym wyrznela w pien. one nie widza tego ze on nie jest przyzwyczajony do takich sytuacji a ja obserwuje jego poglebiajacego sie z odcinka na odcinek dola... szkoda mi go strasznie
a program fajny, ja chcialam zeby Milla odpadla, no ale po Lukaszu to placze tak jak tydzien temu po Roxi ;( -
Ninka Jones > 01-05-2008, 19:11
wez te wszystkie gowniary bym wyrznela w pien. one nie widza tego ze on nie jest przyzwyczajony do takich sytuacji a ja obserwuje jego poglebiajacego sie z odcinka na odcinek dola... szkoda mi go strasznie
a program fajny, ja chcialam zeby Milla odpadla, no ale po Lukaszu to placze tak jak tydzien temu po Roxi ;( -
Vorissa > 01-05-2008, 19:53
uhm, wlasnie widac ze strasznie taki speszony i w ogole. ale utalentowany. widac.