• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

kasik > 13-04-2005, 14:08

Sprzed lustra chyba 8)

Fajne

AGNIK > 13-04-2005, 14:39

ALOHA

Ja też jestem absolwnetk?, a dokładnie za dwa dni... tyle że LO. Przede mn? Matura...a potem USA...bo tam jade jako au pair. Papiery mam już złożone i nawet dostałam granatow? koperte ze Stanów. Ale jeszcze rodzinki nie dzwoniły... i nie wiem czy mam sie już martwić czy jeszcze nie...pozdrawiam

kasik > 13-04-2005, 14:55

Czesc Agnik

Na kiedy planujesz wyjazd? (bo ja na poczatek lipca)

Tez czekam na rodzinke

AGNIK > 13-04-2005, 14:59

Zacznijmy od tego ze Agnik to Kinga tyle ze od tyłu Kasiu miło mi ze pytasz..Ja bym chciała wylatywać od razu po maturze czyli 23 Maja ...ale nie wiem jak wyjdzie ...njapóźniej 6 Czerwca. W każdym razie w lipcu 2006 straruje na studia w Polsce..w każdym razie taki mam plan

Emm > 13-04-2005, 15:08

ale sie przyczepilyscie!

Jasne , ze w lazience robione, ale odeszlam na chwile sprzed kompa i cyknelam zdjecie przed lustrem w lazience.Wiec moge powiedziec, ze tak wygladam jak siedze przed kompem.Teraz tez wygladam podobnie

Opuchlizna mi wreszcie zeszla, jeszcze widac minimalnie, ale pewnie inni by nic nie zauwazyli ( ja tylko oczywiscie wszystko widze).Juz sie martwilam, bo chirurg powiedziala, ze opuchlizna bedzie gora 3 dni, a dzis piaty dzien leci.

Agnik, nie martw sie, co to mamy za miesiac?Polowa kwietnia, wiec jest szansa na wyjazd.

Jezu, jak ja sie ciesze, ze koncze studia, no po prostu nie macie pojecia!

Troche zal bedzie tych wszystkich imprez, ale juz mi sie troche dluzylo i teraz chce sprobowac czegos calkowicie nowego!

A prace pisze mi sie calkiem fajnie, myslalam, ze gorzej bedzie!

aniczka > 13-04-2005, 15:30

pisze sie fajnie i penie ja szybko skonczysz.Kurcze jak ja bym chciala tez juz konczyc ta uczelnie!!! w zasadzie to juz powinnam jakis czas temu no ale z takich a nie innych przyczyn znowu nie skoncze. Robie sobie przerwe ale tylko na pol roku, a pozniej ios.wie c bedzie trzeba szybciutko skonczyc. A pozniej co?? Na poczatek Latacka (czyli stewardesa). w kazdym razie cos z samolocikami

martamaua > 13-04-2005, 18:13

A ja bym chciala zaczac....Mam nadzieje,ze mi zapal do nauki nie przejdzie

Emm > 13-04-2005, 21:16

wczoraj zlozylam papiery w agencji, a dzis zaczal sie etap dzwonienia i sprawdzania referencji.Wlasciwie to dzwonila babeczka po 20h. do wszystkich i musze wam powiedziec, ze przeswietlaja mnie centralnie Chyba nikogo nie pomineli ( 4 referencje od mam i dwie personalne-od dentystki i nauczycielki angielskiego).Moja Paula od ang wlasnie do mnie dzwonila i duszac sie ze smiechu powiedziala, ze wystawila mi taka opinie, ze az sie sama potem smiala z siebie, co tam im gadala.Ogolnie jestem wspaniala, swietnie znam ang , usmiechnieta, dzieci mnie wprost kochaja, nawet te najbardziej niesmiale jak mnie widza, to od razu niesmialosc znika ( no kit roku chyba normalnie!). Jestem ogolnie zadowolona bardzo!!!

zofija > 13-04-2005, 21:25

Ale osaka ... jestem zalamana ... za tydzien mam mature ustna z polaka, praca jeszcze nie napisana ... po prostu koszmar!! polonistka mi caly czas sugeruje ze nie zdam matury ... zalamka ... ja chyba naprawde tego nie zdam ... :/:/:/:/ na sama mysl dostaje drgawek ... :/

Emm > 13-04-2005, 21:31

uspokój sie!Dzis juz jest za pozno, wiec wyspij sie dobrze, a od jutra siadasz i piszesz prace.I nie chce slyszec tekstow , ze nie zdasz, bo ZDASZ!!!!Nastaw sie pozytywnie, to polowa sukesu.A poza tym zdasz na pewno.A polonistke olej.Ch.uj z nia.W ogole nie mysl, co tez tam ona gada.

Jutro rano nie wchodz nawet do netu, tylko pisz prace.

Bedzie dobrze, musi byc.

trzymam kciuki!!!!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia