-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
MONIKA > 16-08-2005, 16:42
Dwie pary spodni letnich z H&M. Czarne i biale. Biale sa na flogu. :lol: Czarne moze beda.
Troche sie splukalam na te portki (zwazywszy na fakt, ze oszczedzam konsekwentnie po 100$ z kazdego tygodnia), ale upal niemilosierny, so dzinsy sie do dupy kleja. A w szorkach, ile mozna. :lol:
Lato. 8) -
MONIKA > 28-08-2005, 21:11
Agulka, skad wzielas szesc torebek?
Ktory sklep Cie tak wciagnal? -
MONIKA > 19-09-2005, 18:33
No co temat umiera, nie kupujecie, czy nie chcecie sie dzielic wrazeniami? :lol:
Ja kozaczki nowe mam. Kurcze, zeby sie wreszcie zimnawo zrobilo, to ponosze. :wink: -
monica07 > 19-09-2005, 19:40
jak mam podly humor to ide na zakupy
cala sobote spedzilam w Kohl'sie, wyszlam z tysiacem rzeczy, bo przeceny byly w stylu - rybaczki za 7$, topy i koszulki po 5$. Kupilam 2 pary spodni, 2 spodniczki,sukienke, japonki, duze okulary, bluzek z 7, 2 paski, 2 torebki, jeansy stylizowane na strare i troche podziurawione...
i zaplacilam 120$ i jeszcze mi dali 15% rabatu. czyli wszystko przepierdzielilam jednym slowem -
martamaua > 19-09-2005, 20:30
Ja sie zamierzam na kamere internetowa,depilator(w koncu,ale sie bojee) i aparat.Potem ciulam na prawko.No i jakas kurtka i buty sie przyda. -
oliwka911gt > 19-09-2005, 22:42
mam okres pod tytulem oszczedzamy. ciulam grosze, "starych" ciuchow sie pozbywam. niedlugo wpdane w ir szopingowania bo i portki i kurtke i buty potrzebuje. -
leneczka > 19-09-2005, 22:50
ja kupilam z 5 bluzeczek, butki, trzy torebki , dresik i mase kosmetykow
300$ poszlo w las -
Emm > 20-09-2005, 2:00
jezu, ja to w tyle jestem normalnie. Ale w sobote ruszamy z Sunny i Monika na Boston i na zakupy, wiec sobie odbije. Monika, Ty stara ruro!!!!!Forever Ci otworzyli!!!!!Wpadamy tam obowiazkowo w sob!
a jutro wreszcie pranie robie, bo juz nie mam co na siebie wlozyc((( -
MONIKA > 20-09-2005, 16:33
Tu reklama malla w Saugus.
Mamy;
forever 21
gapy
expresy
tj maxxa
tellosa
new yorker company
i mase innych, wiedzialam, ze wpadniesZ!!!!!! :lol: -
oliwka911gt > 21-09-2005, 16:53
nie ma to jak wyslac oliwke na solarke :lol: po drodze byla terranova i nowe ciuszki nabylakrociutka spodniczke i spodnie tylko nigdzie nie mogla znalesc tuskusowej bluzeczki :evil: