• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

troche z zycia marty

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• troche z zycia marty

• troche z zycia marty
  • Re: troche z zycia marty

taka_jedna > 04-06-2005, 16:24

i tak trzymaj

bo niestety na kazdego przychodzi pora.. to straszne ale taka prawda... trzeba wierzyc ze tym ktorzy odchodza od nas bedzie lepiej TAM.. tam gdzie sie dostaja po smierci

pozdrawiam i trzymam kciuki za Twa sile

agulka > 04-06-2005, 16:36

Martusiu kochana, przykro mi bardzo, bo to na pewno ciezko. Sama to przezywalam, wiec pamietam, ze jest ciezko. Babci, zycze duzo zdrowia a Tobie duzo sily i wiary.

Ciesze sie strasznie, ze tak Ci dobrze idzie cala ta klimatyzacja i ze juz przelamalas bariery jeyzkowe :wink: Ladnie napisalas, ze program ma Cie nauczyc zycia rodzinnego - wiesz..jak mysle, ze bez tego tez potrafilabys stworzyc cieply i rodzinny dom. To, ze w domu rozowo nie jest, nie oznacza, ze Tobie sie nie uda. U mnie tez za ciekawie nie jest, ale to mnie wlasnie umacnia w tym, ze ja stworze cos lepszego. Nie bede popelniac bledow swoich rodzicow.

Poza tym to super, ze sie tak dobrze z hostami dogadujesz -tylko pozazdroscic

Co do tego slubu sasiadow..fajna sprawa z ta "reklamowka" pod drzwiami..kurcze..moj sasiad tez halasu robi..( slubu zaznaczam nie bierze ) chyba mu wspomne o tym zwyczaju

Eh..trzymaj sie cieplusio Buziaczki

martamaua > 05-06-2005, 17:31

.

agulka > 05-06-2005, 18:22

ciesze sie, ze weekend taki superowy

co do sasiada..no moj tez by sie raczej nie wyplacil..wkurza mnie ostatnio, bo ma 30 na karku..a zachowuje sie jak gowniarz..muzyke na caly regulator wlaczy..i zadowolony :twisted: :twisted: oszalec mozna..zwlaszcza jak czlowiek chce sie pouczyc.. :wink:

cena torebki to faktycznie makabryczna kurde..powariowali z cenami, czy jak... a moze ktos z forum zostanie znanym projektantem..to bedziemy mialy taniej :wink:

aaa i na foty to czekamy z niecierpliwoscia

:wink:

buziaki

martamaua > 05-06-2005, 18:39

.

martamaua > 07-06-2005, 8:57

.

martamaua > 09-06-2005, 19:52

.

taka_jedna > 09-06-2005, 19:59

smierc ma to do siebie ze zawsze boli...

moje kondolencje (')

kasik > 09-06-2005, 20:01

Przykro mi Martus

:glask:

ewelinka > 09-06-2005, 20:11

<przytul>
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna