-
-
Re: Au Pair 2013!
paulaw > 26-03-2012, 19:11
[quote name="ThEveline"]
[quote name="Astrid"]Lily, całkowicie się zgadzam!BTW, dziewczyny czytałyście historię efffce na tym forum? [/quote] o jaką historię chodzi ?[/quote]
O to jak jej się poszczęściło. Poszukaj w historiach "Polish girl in New York". Moja ulubiona, najbardziej motywująca historia.
A ja wolę tam gdzie pada. Uwielbiam deszcz. I spacer po mokrych ulicach. Natomiast nie lubię słońca, a przynajmniej jego nadmiaru i upałów. Dlatego wybór wciąż i niezmiennie od lat - Nowy Jork. -
Astrid > 26-03-2012, 20:17
O to, że się poszczęściło, ale też o to, czy czytałyście jak wchodziła do klubów. (Podziwiam ją, nie wpadłabym na coś takiego). Odważyłybyście się? -
paulaw > 26-03-2012, 21:40
Dlaczego nie? A co w tym takiego strasznego? (: Jeżeli będę tam miała dobrych znajomych i z kim wyjść na imprezę to jasne! -
merti > 26-03-2012, 21:46
Jak lubisz deszcze to polecam stan Waszyngton. Seattle itp. Leeeeeeeeeeeeeeje bardzo często -
Astrid > 26-03-2012, 21:53
Strasznego nicTeż zamierzam korzystać. W sumie nawet nie ma jak na tym wpaść -
paulaw > 26-03-2012, 22:40
Lubie deszcz, ale od dzieciństwa jest Nowy Jork i Nowy Jork i nic więcej mnie nie obchodzi (: -
Anju > 26-03-2012, 22:56
[quote name="paulaw"]Może nawet spotkamy się w samolocie? W grupie raźniej, a mnie samoloty wciąż przerażają :oops:[/quote]
JA TEŻ NIE CIERPIĄ LATAĆ! nienawidzę -.-
[quote name="DaisyyUSA"]
No widze, że podobne plany mamy ;d.
Ja chce zdawać rozszerzony polski, Angielski - jeszcze nie wiem czy podstawa czy rozszerzenie, matma ( oby udało się te 30 % xD ) , wos podstawa i historia podstawa.
Pogrzało mnie totalnie, chce zostać na studia w USA wiec naprawde nie wiem do czego mi to potrzebne ;d.[/quote]
jak do USA to SATY! :d ja jeszcze całkiem niedawno planowałam podjęcie się zdania, ponieważ moja rodzina widziała mnie na Harvardzie czy jakimś innym uni dla snobów lol
Propos maturki to ja trochę w innym kierunku idę, matematyka ROZSZERZONA <3, chemia rozszerzona, biologia rozszerzona + polak na podstawie, angielski dwujęzyczny i być może hiszpański na podstawie, dla własnej satysfakcji -
DaisyyUSA > 26-03-2012, 23:38
[quote name="DaisyyUSA"]
Propos maturki to ja trochę w innym kierunku idę, matematyka ROZSZERZONA <3, chemia rozszerzona, biologia rozszerzona + polak na podstawie, angielski dwujęzyczny i być może hiszpański na podstawie, dla własnej satysfakcji[/quote]
Zabiłaś mnie dziewczyno *.* -
paulaw > 26-03-2012, 23:55
Moje znienawidzone przedmioty. Ale jeszcze nie czas o tym myśleć. W 2013 roku zdam dodatkowo tylko niemiecki (+ pomyslę o historii) a po au pair kto wie? -
merti > 27-03-2012, 16:23
Booże, dziewczyny. Powiedziałam mamie o moim planie. Aż mi się jej szkoda zrobiło. Powiedziała, że nie po to mnie tyle lat wychowywała, żebym na inny kontynent leciała. Potem standardowo, że mnie tam zabiją, wezmą do burdelu itp. No i że zostane sama sobie i nikt mi nie pomoże, jak będę w potrzebie... A na koniec zauważyłam, że jakby trochę się popłakała. No ale nic, pogodzi się z tym. Przecież to normalne, że dzieci wyjeżdzają z domu. Ja wybrałam trochę dalszy. Do Ameeeryki !