-
-
Re: Jedzenie
kamysia > 17-05-2009, 13:07
. -
agulka > 17-05-2009, 13:17
kamysia, a czy ta dieta nie bedzie miala efektu jojo??
ja nie potrzebuje diet, ale generalnie mam tendencje do tycia - jakbym sie nie pilnowala i jadla same puste kalorie, to bym miala brzuszek jak w ciazy...
teraz z racji choroby tarzycy moge jesc wszystko a i tak chudne :/
moja kol stosuje diete Montignaca. http://dietamm.com/ i mowi , ze jest zadowolona. mi wpadla w rece jego ksiaza i faktycznie wyglada to calkiem rozsadnie.
z kolei jednak kol zywila sie salata, jajkiem i czyms tak jeszcze - jakas dieta kopenhaska?? nie wiem..w kazdym badz razie wyladowala w szpitalu :/
z dietami trzeba uwazac. pamietacie aktore z "i kto to mowi?" kirstie alley ? byla przedstawicielka jenny craig -program utraty wagi, dosc popularny w usa. maja wlasne zestawy jedzeniowe itd... no ok..kirstie schudla..ale jak tylko porzucila diete przytyla z 2 razy tyle i wyglada jak slon :/ jenny craig ja zwolnilo..
ps. Kamila ja mam sporo przepisow na tajskie jedzonko, proste, smaczne i zdrowe. Jesli masz jakies ciekawe przepisy, to poproszeJa tez moge podeslac swoje, jesli chcesz -
dominikan@ > 17-05-2009, 14:44
Agulka masz nadczynność czy niedoczynnosc? -
agulka > 17-05-2009, 15:59
nadczynnosc. mam apetyt jakbym byla w ciazy, bez przerwy mi sie chce jesc.. i jem a mimo to mam niedowage. BMI ciagle sie obniza :/ -
dominikan@ > 17-05-2009, 16:02
No to witaj w klubie -
jadlasiebie > 17-05-2009, 16:03
a ja mam niedoczynnośc -
dominikan@ > 17-05-2009, 16:05
Ach sorry ja przeczytałam niedoczynnośc! Ja też mam niedoczynność a objawy mam takie same jak ty przy nadczynności. -
agulka > 17-05-2009, 16:16
o niezle, wiedze, ze wiele z Was ma problemy z tarczyca. Kamila tez gdzies pisala, ze ma problem z tarczyca. ahhh im jestem starsza tym wiecej chorob u mnie wynajduja :/ -
dominikan@ > 17-05-2009, 16:20
I tak o to wątek o jedzenie przerodził się w wątek o chorobachDziewczyny a ile czasu ją już macie? -
agulka > 17-05-2009, 16:25
dowiedzialam sie pod koniec 2008 roku. mialam taki moment, ze jadlam jak szalona i nagle drastycznie schudlam.