• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Jedzenie

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Ciekawostki

• Jedzenie

• Jedzenie
  • Re: Jedzenie

kamysia > 17-05-2009, 13:07

.

agulka > 17-05-2009, 13:17

kamysia, a czy ta dieta nie bedzie miala efektu jojo??

ja nie potrzebuje diet, ale generalnie mam tendencje do tycia - jakbym sie nie pilnowala i jadla same puste kalorie, to bym miala brzuszek jak w ciazy...

teraz z racji choroby tarzycy moge jesc wszystko a i tak chudne :/

moja kol stosuje diete Montignaca. http://dietamm.com/ i mowi , ze jest zadowolona. mi wpadla w rece jego ksiaza i faktycznie wyglada to calkiem rozsadnie.

z kolei jednak kol zywila sie salata, jajkiem i czyms tak jeszcze - jakas dieta kopenhaska?? nie wiem..w kazdym badz razie wyladowala w szpitalu :/

z dietami trzeba uwazac. pamietacie aktore z "i kto to mowi?" kirstie alley ? byla przedstawicielka jenny craig -program utraty wagi, dosc popularny w usa. maja wlasne zestawy jedzeniowe itd... no ok..kirstie schudla..ale jak tylko porzucila diete przytyla z 2 razy tyle i wyglada jak slon :/ jenny craig ja zwolnilo..

ps. Kamila ja mam sporo przepisow na tajskie jedzonko, proste, smaczne i zdrowe. Jesli masz jakies ciekawe przepisy, to poprosze Ja tez moge podeslac swoje, jesli chcesz

dominikan@ > 17-05-2009, 14:44

Agulka masz nadczynność czy niedoczynnosc?

agulka > 17-05-2009, 15:59

nadczynnosc. mam apetyt jakbym byla w ciazy, bez przerwy mi sie chce jesc.. i jem a mimo to mam niedowage. BMI ciagle sie obniza :/

dominikan@ > 17-05-2009, 16:02

No to witaj w klubie

jadlasiebie > 17-05-2009, 16:03

a ja mam niedoczynnośc

dominikan@ > 17-05-2009, 16:05

Ach sorry ja przeczytałam niedoczynnośc! Ja też mam niedoczynność a objawy mam takie same jak ty przy nadczynności.

agulka > 17-05-2009, 16:16

o niezle, wiedze, ze wiele z Was ma problemy z tarczyca. Kamila tez gdzies pisala, ze ma problem z tarczyca. ahhh im jestem starsza tym wiecej chorob u mnie wynajduja :/

dominikan@ > 17-05-2009, 16:20

I tak o to wątek o jedzenie przerodził się w wątek o chorobach Dziewczyny a ile czasu ją już macie?

agulka > 17-05-2009, 16:25

dowiedzialam sie pod koniec 2008 roku. mialam taki moment, ze jadlam jak szalona i nagle drastycznie schudlam.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia