-
-
Re: Maturalne au-pair - 2011
sikorkaxx > 12-12-2010, 6:14
a ja, stwierdzam, ze CC jest do dupy i lepiej byc w proworku...takie moje skromne zdanie
byl gdzies topic czemu.... -
szuszuvp > 12-12-2010, 12:17
Dziewczyny ja ostatecznie decyduję się na Prowork. Sama nie wiem czemu ale po części na pewno ze względu na koszty. Czekam teraz aż pani z biura prześle mi wszystkie dokumenty do wypełnienia i do końca grudnia chce załatwić to wszystko (jeśli mi się uda oczywiście). A co do filmiku to też nie mam weny ale coś wymyślę jak będę miała trochę wolnego w przerwę świąteczną :)
rozmowę z rodzicami mam już dawno za sobą i powiem Wam że moi rodzice chyba nawet mają już nadzieję że wyjadę i będę mogła zobaczyć trochę świata, spełnić moje marzenie. Mama mi nawet ostatnio powiedziała: Mam nadzieję że nie zmieniłaś zdania i nie pojedziesz do Anglii zamiast do Stanów. Bo Anglia to przecież rzut beretem i możesz sobie jechać później a USA to co innego :) Tylko proszę nie zawal studiów później :)))))) także jest luzik u mnie. ostatnio mnie nawet pytała kiedy zacznę wypełniać aplikację. -
juja > 12-12-2010, 20:33
Cześć Dziewczyny. Już od jakiegoś czasu zastanawiam się nad wyjazdem do USA. Zdecydowałam się, że chce wyjechać od wakacji. Kiedy powinnam wysłać aplikacje? Mam też pytanie odnośnie wizy. Kiedy Wy ją wyrabiałyście. Zdecyduje się na PROWORK. Przeczytałam dużo negatywnych opinii o tej agencji, ale też bardzo dużo dobrych. No i co oczywiste nie biorą dużej opłaty. Na stronie prowork jest napisane, że płaci się 750 zł + 50$. Za co jest te 50$? -
juja > 12-12-2010, 22:45
Sikorkaxxx a Ty skąd pojechałaś ? Bo nie moge się doczytać. -
zlosnica > 13-12-2010, 14:03
Cytat:Mam też pytanie odnośnie wizy. Kiedy Wy ją wyrabiałyście.
po wybraniu i zaakceptowaniu rodziny
Cytat:Sikorkaxxx a Ty skąd pojechałaś ? Bo nie moge się doczytać.
z prowokru, Maja była też w CC ale była niezadowolona. -
zlosnica > 13-12-2010, 14:04
[quote name="zlosnica"]
Cytat:Mam też pytanie odnośnie wizy. Kiedy Wy ją wyrabiałyście.
po wybraniu i zaakceptowaniu rodziny
Cytat:Sikorkaxxx a Ty skąd pojechałaś ? Bo nie moge się doczytać.
z proworku, Maja była też w CC ale była niezadowolona.[/quote] -
Joan > 15-12-2010, 0:07
anusiawa i jak Twój egzamin na prawko ? Ja mam w czwartek, kurcze tyle śniegu napadało u mnie w Gdańsku, że nie wiem jak to ogarnę -
anusiawa > 15-12-2010, 0:40
znowu nie zdałamjuż zaczynam wątpić, że mi się uda - facet oblał mnie na zawracaniu, bo zakopałam się w śniegu i nie udało mi się wyjechać :oops:
mam nadzieję, że Tobie się uda ;* -
Joan > 15-12-2010, 22:45
to są właśnie uroki zimowych egzaminów ;/ nie dość, że trzeba mieć jak zawsze oczy dookoła głowy, to jeszcze trzeba jechać tak żeby się nie zakopać lub zdążyć wyhamować .. ECH.
ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS DRIVING LICENCE -
anusiawa > 15-12-2010, 22:57
zapisałam się na kolejny egzamini uwaga 23.12 godz. 7:40 :wink: