-
-
Re: Romanse i historie miłosne:)
young_lady_88 > 18-08-2011, 20:57
haaa hahaha hahasorry zle zrozumialam, buziak na zgode :** -
littlem > 27-08-2011, 8:33
a czy którejś z au pairek zdarzyło się romansować z bratem hosta bądź hostki? -
agacia5266 > 02-09-2011, 12:48
Hejka
Ja aktualnie jestem au pair we Francji i po miesiącu mojego pobytu tutaj wdałam sie w romans z Host Ojcem. Przyjechałam 11 czerwcam a 10 lipca pierwszy raz sie calowalismy....... Jest mi cudownie po prostu... W ciągu tygodnia on pracuje i mieszka poza domem, wiec codziennie rozmawiamy na skype, a jak przyjezdza na weekend to mam ochote sie na niego rzucic gdu widze jak pozera mnie wzrokiem... Na poczatku mialam male wyrzuty sumienia ale powiedzial ze juz od dawna planuje rozwod itd... Chciałam sie z kims tym podzielic bo jak napisalam mojej przyjaciolce to mnie niezle zjechala... Zadnego seksu nie bylo, az daleko sie nie posunelismy ale wiele innych przyjemnosci doswiadczylam z nim...Francuzi to świetni kochankowie...... ... za niecaly miesiac wracam do Polski, bo rok szkolny sie zaczal a ja jestem w klasie maturalnej... Wiem napewno ze w ferie przyjade do niego, a on juz ma bilet do polski na listopad... jego urodziny i weekend z zona w Krakowie... -
Adderall > 02-09-2011, 13:32
Ile ona ma lat? Moim zdaniem po prostu jesteś skokiem w bok i nic poza tym. -
paolinkaaa11 > 02-09-2011, 16:43
Jaka Ty jestes jeszce dziecinna . Klasa maturalna a w glowie pustka. jak sie ma rozwodzic to dlaczego z zona spedza urodziny heeeeeeeeeee dobre , a co Ci mial niby powiedziec ,ze sie nie rozwodzi wtedy by nie dostal tego na co ma ochote zreszta moze by i tak dostal. -
Adderall > 02-09-2011, 17:12
Dziewczyny potrafią być naiwne. -
Patie > 02-09-2011, 19:11
Przesada...! żeby tak się dac wykorzystywac ?!!!?!!!nie możesz sobie znaleśc normalnego chłopaka? Jesteś taka młoda a już się wdajesz w romans z żonatym mężczyzną...żal... -
Adderall > 02-09-2011, 19:53
Patie wyjechałaś? -
Patie > 02-09-2011, 20:06
Jade za dwa tygodnie, dokładnie 17 września. A jak twoja nowa rodzinka, podoba Ci się jak na razie? -
Adderall > 02-09-2011, 20:06
Wiesz, Marie nie widziałam od środy rano, więc cały czas siedzę tylko młodym.