-
-
Re: HappyAuPair
may92 > 13-04-2011, 14:42
Dzięki wielkie!
Muszę do tego listu przysiąść, jak najszybciej.
A mam jeszcze jedno pytanko, co jeśli... podpiszę umowę z biurem, a do czerwca, czyli do czasu, kiedy chciałam wyjechać nie znajdą mi rodziny? Umowa wygasa? Ponoszę jakieś konsekwencje? -
arsenalfan26 > 13-04-2011, 14:45
[quote name="may92"]A mam jeszcze jedno pytanko, co jeśli... podpiszę umowę z biurem, a do czerwca, czyli do czasu, kiedy chciałam wyjechać nie znajdą mi rodziny? Umowa wygasa? Ponoszę jakieś konsekwencje?[/quote]
umowa wygasa i nic się nie dzieje -
may92 > 20-04-2011, 14:33
Chciałam się Wam pochwalić, że przed chwilą wysłałam wszystkie potrzebne dokumenty.
Teraz czekam na odpowiedź i umowę.
ŁAŁ! -
arsenalfan26 > 20-04-2011, 18:19
[quote name="may92"]Chciałam się Wam pochwalić, że przed chwilą wysłałam wszystkie potrzebne dokumenty.
Teraz czekam na odpowiedź i umowę.
ŁAŁ![/quote]
no to sobie poczekasz....ja już czekam 1,5 miesiąca i nic ;/ -
bonamartinka > 20-04-2011, 18:31
Kurczę, zobaczyłam, że jest nowa wiadomość w tym temacie i się już ucieszyłam, że któraś dostała odpowiedź... Też już czekam trzeci tydzień. Chyba trzeba się będzie skupić na aupair-world. -
alexandra085 > 20-04-2011, 19:03
ja czekam od polowy marca kiedy to podpisalam umowe, na summer au pair w Hiszpanii. Nie mam zadnej oferty, ponoc wiekszosc rodzinek byla na terminy czerwcowe badz poczatki lipca, ja chce w polowie lipca stad tez wydawalo mi sie brak ofert. Mailowo jednak poinformowalam, ze moga tez byc Wlochy, Irlandia a anwet Anglia.-tydzien temu i dalej nic....kolezanka 2-3 tygodnie temu podpisala umowe na Hiszpanie -wyjazd po 10 czerwca i tez zero ofert.... -
paty > 20-04-2011, 19:05
ja już też czekam długo, i nic :/ -
Aisling > 20-04-2011, 19:10
Dziewczyny, w takim razie nie czekajcie na ich oferty a same próbujcie szukać najuparciej jak się daBo nawet jeśli znajdą rodzinkę, to nie jest powiedziane, że ona będzie wam odpowiadać, a wiadomo, że lepiej nie brać "byle czego". Wysyłajcie na aupair world maksymalnie dużo wiadomości. A może w końcu akurat komuś przypasujecie!
Oj, masakra z tymi agencjami.. Może poszukajcie jakiejś agencji, w danym kraju do którego chcecie jechać? One z tego co wiem zwykle mniej biorą i może będą miały więcej ofert "lokalnych". -
paty > 20-04-2011, 19:15
szukam na au pair world, non stop wysylam wiadomosci, ale nic pozytywnego :/ powoli sie poddaje,... -
Aisling > 20-04-2011, 19:17
Przykro mi
Jedyne co moge polecic, to jeszcze pomyslec o zmodernizowaniu swojego profilu tak, aby wydawal sie jeszcze atrakcyjnejszy i godny uwagi.
Chociaz wiadomo, tyle au pairek chce wyjechac na wakacje, że rodzin o duuuuzo nie starcza. A i oni wybredni są i zwykle native speakerow chcą do siebie..