• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Dytka operka w slicznym Colorado:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Dytka operka w slicznym Colorado:)

• Dytka operka w slicznym Colorado:)
  • Re: Dytka operka w slicznym Colorado:)

89dzoana89 > 04-02-2010, 14:26

Wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratuluje odwagi :mrgreen:

tatuaz jest po prostu SUUUUUUUUUUPER!!!!

Sama wymyslilas jak ma wygladac czy moze gdzies go znalazlas?

Jaaaa....ja teez chce 8)

Ile za takie cudo zaplacilas?

adziszkowa > 04-02-2010, 16:44

również widziałam na facebooku jest świetny ! odważna dziewczyna jesteś. Buziaki i dobrego polskiego tygodnia życzę :**

Dytka90 > 04-02-2010, 19:06

Nom troche wielki ale ja zakochana w nim jestem Wogole to ja nie planowalam takiego duzego jakos tak wyszlo na poczatku jak Joel go naryswal to byl jeszcze wiekszy ale poprosilam o zmiejszenie i zmniejszyl. A co smieszne pomimo tego ze wciaz pamieta ile bolu i cierpnieni mysle o nastepnym!!! To naprawde uzaleznia Znalazlam wzor na necie ale powiedzialam Joelowi zeby robil jak uwaza ze na pewno mi sie spodba no i tak jest. On jest naprawde artysta a co najlepsze tatuuje naprawde szybko. Zaplacilam 150$ ale to tylo dlatego ze z innymi operkami jestesmy jego ulubionymi klijentkami z akcentami Was tez wszyscy na kazdym kroku pytaj skad jestescie co robicie? Ja na te pytnia odp z 5razy dziennie conajmniej. A na imprezach kazdy tylko ze nas akcent jest strasznie sexy Wogole ja mam jakies przeczucie do lubi juz chyba z 4raz powiedzialam moim kolezankom czy ktos jest w porzadku czy nie i sie sprawdza hehe. Np wczorajw klubie podszedl do nas jakis typek kolczyka w nosie mial jk krowa i oczywiscie army guy i mowi do mojej kolezanki U look like my next girlfriend (wogole co za tekst 8O ) Opowiadal nam jakie to amerykanki sa glupie puste i td. Co jakis czas na niego wpadalysmy i nas zagadywal. W pewny momenci jak z nim rozmawialysmy przyszedl nasz kolega murzyn a ten typ ze on idzi bo sie nie zadaje z Nigerami (Niger to chyba najbardziej rasistowskie okreslenie "czarnej osoby") A tak wogole jakie jest kulturalne slowo po ang na opisanie czarnej osoby wie ktos moze?? Strasznie mnie wkurzaja tego typu teksty i wogole ten caly rasizm zanim tu przyjechalam kolezanka co byla w NY na wakcjach pare razy mowila mi ze murzyni to najwieksi rasici. Tutaj w Colorado malo jest murzynow a tych ktorych znam to naprawde bardzo fajni sympatyczni i kochani ludzie nikt tak jak oni nie tanczy w klubach nie ma takiego funu i zajawki na to. A ja sie ciesz bo jutro piatek i przylatuje Marlena Milego piatku i weekendu ludziska

nina15 > 04-02-2010, 19:24

heheh Niger czy nigga?? z tego co wiem to tylko murzyni mogą tak do siebie mówić i jest ok. gorzej ja mówia biali to wtedy jest obelga

karolinka > 04-02-2010, 20:36

na jakis filmach i w zlanhu nigga mowia kolesie a la gangsterzy..heh i biali tez mowili do czarnoskorych.. wiec nie wiem..

anoola > 04-02-2010, 21:35

nigga....tez slyszalam ze tak o sobie moga powiedziec tylko czarni...a co do milego okreslenia to przychodzi mi na mysl jedynie MY DEAR BLACK FRIEND hihihih

dorotkaaa > 05-02-2010, 6:45

black man jest chyba najodpowiedniejsze? A u mnie jest dużo murzynów, a najlepsze jest to że np. w jednej części miasta wsiadasz do autobusu i prawie sami biali, w innej części miasta w autobusie jakieś 80% to czarni

Ewelina88 > 05-02-2010, 11:04

Dytka, mam match z Colorado Springs, jak tam jest? :mrgreen:

nina15 > 05-02-2010, 11:22

najlepiej to nic nie mowic, biały czarny, whatever, do białych jak sie odzywamy to nie mowimy ty biały człowieku :mrgreen: wiec po co jakoś inaczej do murzynów sie zwracać

Dytka90 > 05-02-2010, 18:24

A wiec kolorado w zimie duzo sniegu i zimno dochodzi czasami do -20stopni ale tego sie nie odczuwa bo wszedzie sie jezdzi autem. Poza tym w zimie troche czasem strach autem jezdzic bo oni odsniezaja glownie autosrady i glowne drogi. Ale tutaj jest straszna zmiennosc temperatur slonce swieci prawie codziennie jakies 300dni w roku naprawde i to robi dzienpiekniejszym. Czasami jest np 5stopni ciepla a chodzisz w T shircie bo tak slonce swieci. Pogoda jest bardzo zmienna tutaj sie mowi ze jezeli nie lubisz pogody poczekaj 10min i pogoda bedzie inna. Ludzie sa zajebiscie mili wszysyc prawie no poza amerykankami mlodymi ale one to zazdrosne pewnie wszedzie. Jezeli masz ponad 21lat to zycie klubowe czeka na ciebie jak masz tak jak ja 19 to duzo kombinowania i nerwow czasami ale tez nie najgorzej. 80% gosci tutaj to sa zolnierze z army albo air force. Colorado Springs jest bezpieczne. Jaza autem mega prosta nawet jak zrobisz cos naprawde glupiego to malo kto uzywa klaksonu. Nie ma prawie wcale polakow tutaj ja znam jedna dziewczyne w CS z facebooka ale ona ma juz meza mala coreczke wiec sie nie spotykamy bo nie ma czasu. Napisz z jakiej agencji jedziesz i co to za rodzina bo tutaj malo jest operek to jak nie z mojej agencji to od kolezanek wypytam o ta rodzike co bys dobze trafila A na kiedy oni potrzebuja operki?? Jak masz adres to wyslij zobacze jaka okolica i td. jak masz jeszcze jakies pytania to pytaj. Moje ggto 4305307 albo tutaj na forum
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna