• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Madryt

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Hiszpania

• Spotkania

• Madryt

• Madryt
  • Re: Madryt

karolinak90 > 24-08-2011, 20:21

Hejka dzieczynki czy ktoś jest chętny na biggg imprezkę w piątek jesli tak to zbieramy sie o 24.30 pod niedzwiadkiem i ruszamy do fontany na darmowe drinki itd a potem na disco jesli ktos jest chetny zapraszamy kontakt telefon hiszp: 692508345 lub gg 1930943 pozdrawiam :*****

Joana > 31-08-2011, 14:32

Czesc dziewczyny! :) Czy ktoras z was orientuje sie czy w cewntrum Madrytu jest jakis tani hostel,ktory ma w miare dobre warunki?

Aisling > 31-08-2011, 16:07

http://www.unitedworldhostel.com/

najtanszy jaki moze byc, bo 10 euro za noc, i pokoje sa wieloosobowe ale slyszalam, ze calkiem w porzadku.

Reszta hosteli jest dosyc droga z tego co sie orientuje.

Joana > 06-09-2011, 12:32

Dziekuje

Toshmek > 26-09-2011, 11:04

Hej!

W środę przyjechałam do Madrytu, mieszkam u rodziny na c.Puerto Rico (stacja metra Colombia) w ciągu dnia jestem wolna między 9:30 a 16, (chłopcy są w szkole) chętnie bym się spotkała i pogadała z kimś kto jest tu ciut dłużej szukam też jakiejś taniej szkoły j.hiszpańskiego - polecicie coś? Dopiero zaczynam zwiedzanie miasta, więc przyda mi się jakieś towarzystwo! Mój mail: <a href="mailto:toshmek@gmail.com">toshmek@gmail.com</a>

Podrawiam!!!

JT

martina > 04-10-2011, 15:24

Hiszpania to bardzo piękny kraj, no i przede wszystkim tam zawsze świeci słonko. Tego roku spędziłam wakacje na Loret de Mar i mam zamiar w przyszłym roku rozejrzeć się za jakąś hiszpańską rodzinką. Wyjazd na Au pair planuję dopiero w przyszłym roku, gdyż najpierw muszę podszkolić swój hiszpański.

paty > 01-11-2011, 13:51

Hola chicas od soboty bede w Guadalajara, 50 km od Madrytu. Ktoras z Was jest w okolicach? Fajnie byloby miec z kim zwiedzac stolice

moj mail <a href="mailto:patrycja0305@hotmail.com">patrycja0305@hotmail.com</a>

pryncypia > 22-11-2011, 18:34

Hej dziewczyny,

jestem w Madrycie już kilka miesięcy, ale z miłą chęcią poznam nowe au-pairki

Mój e-mail: <a href="mailto:paulinaba@wp.pl">paulinaba@wp.pl</a> lub PW przez forum.

Pozdrawiam!

pryncypia > 22-11-2011, 19:02

dziewczyny, jesteście tu jeszcze?

paty > 07-12-2011, 13:16

Hola chicas! czy ktos jest obecnie w Madrycie albo okolicach? chcetnie bym sie spotkala na kawe czy maly shopping, Jestem tu od miesiaca i nie ponznalam jeszcze zadnej polskiej au pair. Czekam na wiadomosci.

pozdrawiam

besos
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia