• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam matching ;D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam matching ;D

• Mam matching ;D
  • Re: Mam matching ;D

kamysia > 29-05-2009, 15:58

.

marlenao > 30-05-2009, 1:32

kolejna rodzina ze mnie zrezygnowala. Ta z Michigan. Buu no ale nic głowa do góry- czekam nadal!

agulka > 30-05-2009, 2:46

Marlena wkrotce cos znajdziesz

jasne Kamysia, to zawsze razniej, jak ma sie pod reka polskich znajomych milo bedzie Cie poznac "na zywo"

Dominikan@ tak wlasnie jest...gdzies juz chyba pisalam, wiec sorry jesli sie powtarzam. Moim zdaniem taki wyjazd uwiadamia nam jak wazna jest rodzina i przyjaciele. Doceniamy to, czego nie docenialismy wczesniej...bo mielismy to pod reka.. tam tak nie bedzie.

Odnosnie przyjaciol - poznajemy tych prawdziwych... ja niestety stracilam wiele ale nie zaluje, bo moze i mam teraz mniej przyjaciol z Polski, ale wiem, ze Ci ktorych mam sa szczerzy i na zawsze.

Na swieta mozna cos zroganizowac - spotkanko jakies, wyjazd.. Do uzgodnienia jak juz bedziemy w USA

Yoanna > 30-05-2009, 3:14

dokladnie agulka, zgadzam sie.

ja spedzilam jedne swieta w londynie sama. zawsze powtarzam ze to byly smutne swieta ale za to najwazniejsze w moim zyciu.

mialam wtedy sytuacje jaka mialam, nie bardzo chcialam jechac do pl i nie bardzo moglam. ale kolejne swieta spedzilam juz w pl i moglam nimi naprawde sie cieszyc!

kamyk > 30-05-2009, 17:11

A u mnie na profilu pojawiła się nowa rodzinka. Mieszkają w Puyallup, 40 minut od Seatlle, WA. Czworo dzieci - 13, 11, 8 i 6 lat. Są dość aktywni. Widzę tylko krótki opis, więc więcej nie jestem w stanie powiedzieć. Hm... Dużo tych dzieci.

agulka > 30-05-2009, 18:16

ale wszystkie sa w wieku szkolnym i samodzielne a to plus

89dzoana89 > 30-05-2009, 18:21

No wiek dzieci to spoty plus

Wydaje mi sie ze zalezy im na wozeniu dzieci do szkoly, na zajecie, pomoc w odrabianiu lekcji :mrgreen:

marlenao > 30-05-2009, 19:08

z taka gromadka moze byc bardzo wesolo!

kamysia > 31-05-2009, 13:32

.

dominikan@ > 31-05-2009, 13:35

A te dzieci 11 i 13 letnie to chłopcy czy dziewczyny? Bo jak dziewczyny to masakra! Przecież te 13 teraz wyglądają jak 16!! Nie chciała bym się opiekowac nastolatkami!! (ale nie sugeruj się moją opinią
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia