-
-
Re: GAWO
izz > 01-03-2012, 18:08
Dziewczyny, jest nowa promocja w GAWO. Myślę że warto skorzystac jeśli któraś myśli o wyjeżdzie do USA.
"Złóż kompletną aplikację w agencji Gawo wraz z wszystkimi niezbędnymi dokumentami i zakończ rejestrację AU PAIR ROOM w terminie 01-31.03.2012 a otrzymasz bezpłatną wycieczkę po Nowym Jorku, która odbędzie się podczas 3-dniowego szkolenia w New Jersey rozpoczynającego Twój pobyt jako Au Pair w USA!" -
Tośka > 01-03-2012, 18:24
ano czytalam o tej promocjii musze sie zmobilizowac zeby szybko skonczyc moją aplikacje Xd -
Astrid > 01-03-2012, 18:28
Dowiedziałam się na interview że się na nią łapię!
Przeżyłaaaam! Faktycznie nie było tak strasznie, babka bardzo miła, bardzo szybko przestałam się stresować -
Tośka > 01-03-2012, 18:32
i co ico icoopowiadaj bom ciekawa .. stresowalas sie ?? ja pewnie zapomne jezyka albo stwierdze ze nie umiem angielskiego -
Astrid > 01-03-2012, 18:40
Jak zadzwoniła to myślałam, że umieram :lol: :lol: Stresowałam się na początku, kiedy gadałam z nią po polsku i kiedy musiałam na głos przeczytać jakiś tam akapit artykułu. A potem, kiedy przeszłyśmy do pytań zupełnie przestałam, aż się sama zdziwiłam :lol: -
Tośka > 01-03-2012, 18:47
o lolja jeszcze nie mam mojego"przesłuchania" a stresuje sie jak cholera -
balbina > 01-03-2012, 19:02
Astrid a kiedy podpisałaś umowę ?
Wątpię, żebym ja się załapała :C Chyba 26 lutego podpisałam -
izz > 01-03-2012, 19:18
Wiem ze latwo mi tak mowic ale nie macie sie czym stresowac. Jesli podpisalas umowe 26 lutego zapytaj sie czy mozesz zalapac sie na promocje, zawsze warto zapytac.
Ja placilam 30$ za wycieczke po Nowym Jorku wiec zawsze cos -
Tośka > 01-03-2012, 19:41
hmm do wszystkich nalezacych do GAWO ja mam pytanie w ogole moze sie wydac durne ale zapytam .. jak sie zgłaszałyscie to wypełnialyscie ankiete zgloszeniowa czy logowalyscie sie do AUpair roomu ( dodam tylko ze na stronie agencji jest to opisane) tylko nie wiem co jest lepsze itp.. i jak niektore robily ???
Cytat:3. JEŚLI JESTEŚ PEWNA/Y, ŻE CHCESZ WYJECHAĆ Z NAMI DO USA I PRZYSTĄPIĆ
DO PRZYGOTOWYWANIA APLIKACJI, WYPEŁNIJ I ODEŚLIJ NAM ANKIETĄ ZGŁOSZENIOWĄ LUB ZAREJESTRUJ SIĄ W SYSTEMIE AU PAIR ROOM I POCZEKAJ NA DALSZE INSTRUKCJE MAILEM -
Astrid > 01-03-2012, 20:08
Ja wysłałam ankietę zgłoszeniowąWiem, że jak sie logujesz na Au Pair Room to i tak musisz wysłać ankietę zgłoszeniową, więc bez sensu A wiem stąd, ze mi wyskoczyła
Szczerze, to nie pamiętam na tą chwilę kiedy ale kobieta mówiła, że się łapięw razie czego, wydrukuję jeszcze raz umowę z AuPair Care i wpiszę datę jutrzejszą (juro wysyłam dokumenty pocztą).