-
-
Re: Cultural Care
PawelAuPair > 23-08-2009, 14:58
A czy dzieci z ADHD są w tej kategorii "children with special needs"? Muszę napisać do biura żeby mi szybko tam zmienili, że jednak chcę takie dzieciaki. Mam siostrę z ADHD więc daamy radę.
Kamila napisz w wolnym czasie coś więcej o samej organizacji w NYC. Kto odbiera z lotniska, jakie warunki panują w szkole, jakie pokoje, ilu osobowe, jakie zajęcia na szkoleniu. Może jakieś extra opłaty na miejscu, np. za przejazd czy coś.
Ah no i jak wygląda wypad na Manhattan - autokar odstawia w jakimś miejscu i przyjeżdża za kilka godzin czy jest to zwiedzanie z przewodnikiem? Jak dla mnie 1 opcja byłaby najlepsza. -
kamysia > 25-08-2009, 5:50
. -
PawelAuPair > 25-08-2009, 17:17
Dzięki wielkie, jak coś mnie jeszcze będzie intrygowało to się odezwę.
P.S.
Byłem dzisiaj w biurze CC aby dowiedzieć się kiedy i czy w ogóle wyjadę. Gadki szmatki, że kryzys, że rodzin mniej niż rok temu a chętnych coraz więcej. Przeanalizowałem z Basią moją aplikację, wszystko jest niby ok ale aby zwiększyć swoje szanse pozmieniałem parę rzeczy: zgadzam się na special needs, zgadzam się na rodziny homoseksualne, zwiększam liczbę dzieci do 4... Boston określił mi kolejny matching na końcówkę września :? :!: Chyba, że trafi się coś extra, tzn. ktoś nagle zrezygnuje i zwolni się miejsce... taaa.
Coś czuję, że złapię tą najbliższą ofertę i będę się jej trzymać.
Nadal też szukam na własną rękę. -
monita > 25-08-2009, 18:47
oj Paweł zazdroszczę cierpliwości, życzę POWODZENIA !!!!!!!!!! -
kamysia > 26-08-2009, 5:41
. -
cailet > 26-08-2009, 17:16
Ja teżWiem, jak to jest, bo też czekałam naprawdę długo POWODZENIA i czekamy na nowe wieści. -
PawelAuPair > 26-08-2009, 21:42
Dzięki wielkie, cieszę się, że nie siedzę w tym gównie sam. -
kamildzianka > 26-08-2009, 21:45
No ja tez siedze w tym gownie od wielu miesiecy, intensywnie pracy szukam od poczatku maja. Ile jeszcze? -
dominikan@ > 26-08-2009, 21:48
Kamila może powinnaś zmienić region? Może powinniście się gdzieś przeprowadzic gdzie łatwiej było by ci znaleść prace? -
kamildzianka > 26-08-2009, 21:50
Myslimy nad tym. Zobaczymy. Moze przeniesiemy sie na przedmiescia, to wtedy znajde jakas prace.
Na razie ogladam oferty dla fotomodelek. Stara juz jestem, ale moze mnie ktos zauwazy.