• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cultural Care

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Cultural Care

• Cultural Care
  • Re: Cultural Care

PawelAuPair > 23-08-2009, 14:58

A czy dzieci z ADHD są w tej kategorii "children with special needs"? Muszę napisać do biura żeby mi szybko tam zmienili, że jednak chcę takie dzieciaki. Mam siostrę z ADHD więc daamy radę.

Kamila napisz w wolnym czasie coś więcej o samej organizacji w NYC. Kto odbiera z lotniska, jakie warunki panują w szkole, jakie pokoje, ilu osobowe, jakie zajęcia na szkoleniu. Może jakieś extra opłaty na miejscu, np. za przejazd czy coś.

Ah no i jak wygląda wypad na Manhattan - autokar odstawia w jakimś miejscu i przyjeżdża za kilka godzin czy jest to zwiedzanie z przewodnikiem? Jak dla mnie 1 opcja byłaby najlepsza.

kamysia > 25-08-2009, 5:50

.

PawelAuPair > 25-08-2009, 17:17

Dzięki wielkie, jak coś mnie jeszcze będzie intrygowało to się odezwę.

P.S.

Byłem dzisiaj w biurze CC aby dowiedzieć się kiedy i czy w ogóle wyjadę. Gadki szmatki, że kryzys, że rodzin mniej niż rok temu a chętnych coraz więcej. Przeanalizowałem z Basią moją aplikację, wszystko jest niby ok ale aby zwiększyć swoje szanse pozmieniałem parę rzeczy: zgadzam się na special needs, zgadzam się na rodziny homoseksualne, zwiększam liczbę dzieci do 4... Boston określił mi kolejny matching na końcówkę września :? :!: Chyba, że trafi się coś extra, tzn. ktoś nagle zrezygnuje i zwolni się miejsce... taaa.

Coś czuję, że złapię tą najbliższą ofertę i będę się jej trzymać.

Nadal też szukam na własną rękę.

monita > 25-08-2009, 18:47

oj Paweł zazdroszczę cierpliwości, życzę POWODZENIA !!!!!!!!!!

kamysia > 26-08-2009, 5:41

.

cailet > 26-08-2009, 17:16

Ja też Wiem, jak to jest, bo też czekałam naprawdę długo POWODZENIA i czekamy na nowe wieści.

PawelAuPair > 26-08-2009, 21:42

Dzięki wielkie, cieszę się, że nie siedzę w tym gównie sam.

kamildzianka > 26-08-2009, 21:45

No ja tez siedze w tym gownie od wielu miesiecy, intensywnie pracy szukam od poczatku maja. Ile jeszcze?

dominikan@ > 26-08-2009, 21:48

Kamila może powinnaś zmienić region? Może powinniście się gdzieś przeprowadzic gdzie łatwiej było by ci znaleść prace?

kamildzianka > 26-08-2009, 21:50

Myslimy nad tym. Zobaczymy. Moze przeniesiemy sie na przedmiescia, to wtedy znajde jakas prace.

Na razie ogladam oferty dla fotomodelek. Stara juz jestem, ale moze mnie ktos zauwazy.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia