• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

wybory rodzinek...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• wybory rodzinek...

• wybory rodzinek...
  • Re: wybory rodzinek...

Ninka Jones > 10-04-2008, 13:19

jeden z Chelmsford, a drugi z jakiejs mniejszej miejscowosci, ale jeszcze dalej od Londynu

Yoanna > 10-04-2008, 13:52

ah i nie wiem czy ma az tak dalej, ty mialas na pewno blizej na victorie ale z colchester na pewno do mnie blizej :lol:

Yoanna > 10-04-2008, 13:52

ah i nie wiem czy ma az tak dalej, ty mialas na pewno blizej na victorie ale z colchester na pewno do mnie blizej :lol:

Yoanna > 10-04-2008, 13:54

z tymi odleglosciami to w ogole smiesznie jest... pamietam jak sie kiedys umowilam z grizzly i migotka na paddington i ja jechalam dluzej ;P

Yoanna > 10-04-2008, 13:54

z tymi odleglosciami to w ogole smiesznie jest... pamietam jak sie kiedys umowilam z grizzly i migotka na paddington i ja jechalam dluzej ;P

Ninka Jones > 10-04-2008, 14:45

buahahaha xD

Ninka Jones > 10-04-2008, 14:45

buahahaha xD

Vorissa > 10-04-2008, 16:45

no do tej 2 rodzinki, w końcu napisali ile moga oferować kasy... 'no less 90GB' :lol:

hm, ciekawi mnie wła?ciwie jak oni sami my?l? sobie o tych odległo?ciach bo mi pisali że z Colchester do centrum Londynu jest jakie? 20-30 minut 8O

ja tam nie wiem,, muszę w ogóle zerknać na mapie gdzie to jest.

Vorissa > 10-04-2008, 16:45

no do tej 2 rodzinki, w końcu napisali ile moga oferować kasy... 'no less 90GB' :lol:

hm, ciekawi mnie wła?ciwie jak oni sami my?l? sobie o tych odległo?ciach bo mi pisali że z Colchester do centrum Londynu jest jakie? 20-30 minut 8O

ja tam nie wiem,, muszę w ogóle zerknać na mapie gdzie to jest.

Yoanna > 10-04-2008, 17:27

ja mam do centrum 30min.

zalezy jeszcze co rodzinki uwazaja za centrum. i nie wiem dlaczego wszystkie zawsze pisza jak to blisko londynu mieszkaja :lol: a jak jakies sa z londynu to mieszkaja w centrum (rodzinka idril - 4 strefa ale centrum :lol: )
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia