• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

***Szwajcarska przygoda Klarasa podróżnika***

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• ***Szwajcarska przygoda Klarasa podróżnika***

• ***Szwajcarska przygoda Klarasa podróżnika***
  • Re: ***Szwajcarska przygoda Klarasa podróżnika***

Klarasek > 25-04-2008, 14:54

Ja to teraz czekam czerwca kiedy będę zdawać egzamin. A potem tylko miesi?c i do domu....Jeny jak się cieszę! Własne łóżko, kuchnia, łazienka i...mama

Chyba jednak nie jestem stworzona do au pairkowania. I jeszcze moj wrodzony patriotyzm.Tym bardzoiej jestem z siebie dumna, że to robię( wci?ż i wci?ż-taki głupi upór)

Grizzly > 25-04-2008, 15:42

ja tez jeszcze tylko miesiac i mama do mnie przylatuje na tydzien, i pozniej razem do domu, hura hura

Julka, bo to czy hosci maja sprz?taczke dużo o nich mowi- wiadome wtedy ze zatrudniaja au pair do dzieci, a nie do wszystkozanichrobienia.

Grizzly > 25-04-2008, 15:42

ja tez jeszcze tylko miesiac i mama do mnie przylatuje na tydzien, i pozniej razem do domu, hura hura

Julka, bo to czy hosci maja sprz?taczke dużo o nich mowi- wiadome wtedy ze zatrudniaja au pair do dzieci, a nie do wszystkozanichrobienia.

idril > 25-04-2008, 16:52

[quote name="Grizzly"]Julka, bo to czy hosci maja sprz?taczke dużo o nich mowi- wiadome wtedy ze zatrudniaja au pair do dzieci, a nie do wszystkozanichrobienia.[/quote]

no doklanie..

zreszta moi hosci sa na prawde bardzo rodzinni. szczegolnie host.

no albo potrafia az tak klamac....

idril > 25-04-2008, 16:52

[quote name="Grizzly"]Julka, bo to czy hosci maja sprz?taczke dużo o nich mowi- wiadome wtedy ze zatrudniaja au pair do dzieci, a nie do wszystkozanichrobienia.[/quote]

no doklanie..

zreszta moi hosci sa na prawde bardzo rodzinni. szczegolnie host.

no albo potrafia az tak klamac....

Gość > 25-04-2008, 23:09

niekoniecznie

moja finska rodzina nie miala sprzataczki, a ja u nich nie bylam od wszystkiego tylko jako kierowca wlasciwie sprzatalismy wspolnie, jak to w rodzinie bywa, albo nikt nie sprzatal i tez bylo dobrze

Gość > 25-04-2008, 23:09

niekoniecznie

moja finska rodzina nie miala sprzataczki, a ja u nich nie bylam od wszystkiego tylko jako kierowca wlasciwie sprzatalismy wspolnie, jak to w rodzinie bywa, albo nikt nie sprzatal i tez bylo dobrze

Grizzly > 26-04-2008, 0:04

Emi ale chyba sobie zdajesz sprawe że takie podej?cie u rodziny to rzadko?ć.. pozatym to Finlandia, a my mówimy głównie o Anglii ;p

Grizzly > 26-04-2008, 0:04

Emi ale chyba sobie zdajesz sprawe że takie podej?cie u rodziny to rzadko?ć.. pozatym to Finlandia, a my mówimy głównie o Anglii ;p

idril > 26-04-2008, 18:17

nie no ja w Szwecji tez nie sprzatalam, ale za czytso to u nich nie bylo [pierwsza noc i moj szok kiedys zobaczylam karaluszki bleee]
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia