• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

Yoanna > 22-05-2006, 12:43

a wiecie co? mnie ciagnie wszedzie. najchetniej odwiedzilabym wszystkie panstwa heheh

Lieveke > 22-05-2006, 12:48

Mi sie ostatnio zachcialo (oprocz Wloch) jechac na Kube. Filmow sie po prostu naogladalam jacy tam ludzie fajni i niezle imprezki maja.

A w Anglii to kiedys chcialam mieszkac. W Cumbrii taki region na polnocy. Ale odkad jest tam tylu Polakow to juz mi sie nie chce. W ogole gdzie sie nie ruszyc to wszedzie Polacy

Kalia > 22-05-2006, 16:40

Lieveke napisała

Cytat:nasza kultura jest zupelnie inna od ich.

Może wła?nie to jest interesujace, nie myslisz??

Europe można zwiedzic w każdej chwili, mozesz wsi?sc w samochód i objechac cała w tydziń, bycie operka moze byc dla wielu jedyna okazj? żeby poznac t? "zupełnie inn? kulturę"

(-:MARZENA:-) > 22-05-2006, 17:09

wiecie co ostatnio wymyslilam....polece sobie do Australii a co! hehe powaznie mowie...jeszcze nie teraz ale za rok, za dwa :roll:

Yoanna > 22-05-2006, 17:37

marzen to juz kase zacznij zbierac

Lieveke > 22-05-2006, 18:56

Cytat:Może wła?nie to jest interesujace, nie myslisz??

Europe można zwiedzic w każdej chwili, mozesz wsi?sc w samochód i objechac cała w tydziń, bycie operka moze byc dla wielu jedyna okazj? żeby poznac t? "zupełnie inn? kulturę"

Dla mnie kultura amerykanska nie jest w zaden sposob ciekawa. Ale ok, dla kogos moze byc.

Nie przesadzaj z tym ze mozna Europe objechac w tydzien. I wcale nie jest tak ze wsiadam w samochod i jade bo na to potrzebna jest jeszcze kasa.

Marzena mam nadzieje ze ci sie uda z ta Australia. Tez kiedys myslalam (po przeczytaniu ksiazki Jacka Kaczmarskiego i jego corki Patrycji Volny) ale w lato za goraco a w zimie deszcze i huragany. No i jeszcze te pajaki wielkie i rekiny. Zycze powodzenia

(-:MARZENA:-) > 22-05-2006, 20:21

hehe...no to sie szykujcie...ze za dwa lata bede pytac czym sie kierowac przy wyborze rodziny z Australii hihi

oliwka911gt > 22-05-2006, 20:33

Cytat:Mi sie ostatnio zachcialo (oprocz Wloch) jechac na Kube. Filmow sie po prostu naogladalam jacy tam ludzie fajni i niezle imprezki maja.

to samo jest ze stanami. dokladnie taki sam powod dlaczego ludzie tam jezdza. drugi, nie kazdy ma w stanach znajomego czy rodzine ktory moglby przyslac zaproszenie z wiza :wink:

Lieveke > 22-05-2006, 20:53

Ja nie mam Ale moze jakbym sie postarala to bym dostala obywatelstwo? Nie wiem czy to ze mialam prababcie z amerykanskim paszportem by cos dalo. U Zydow daje...

magda6486 > 23-05-2006, 2:35

Witam wszystkich

Mozna jeszcze :?:

Madzia lat 20. Dzisiaj ostatni egzamin maturalny z angielskiego ustnego i za tydzien jade na podboj okolic Londynu

Mam 4 dzieci i piate w drodze

Do opieki- zeby nie bylo

Jak dam rade to bede dwa lata w Angli z przerwami na swieta

Forum jest ekstra

Dowiedzialam sie mnustwo zeczy

Dziekuje wszystkim

I to chyba na razie tyle

POZDRWIONKA
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna