• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cos od Marzenki :D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Cos od Marzenki :D

• Cos od Marzenki :D
  • Re: Cos od Marzenki :D

WAMPIREK > 06-07-2006, 21:13

Pigwa,mam nadzieje,ze zmienisz ta rodzinke i zaznasz spokoju...Bo to zadna frajda caly czas byc wkurzonym.Trzymam kciuki laska

maya > 07-07-2006, 9:21

Pewnie,że zmieniaj szybko rodzine!Jeste?my z Tob?

(-:MARZENA:-) > 07-07-2006, 11:08

aaaaaaaa jak mi sie nuuuuuuuuuuuuuudziiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!! obok mnie na kompie jakas polka siedzi i przeglada strone pod tytulem onet randki ;P a ja mam 8 min do zakonczenia mojej dziennej 30 minutowej dawki internetu :/ siedze na kompie podpisanym non bookable 30 mins....tak sie zastanawiam czy jak mi sie sesja skonczy to czy moge rozpoczac nastepna....hehe sie okaze jak jeszcze cos potem napisze to tak....fotke by pasowalo jakas wrzucic na fotologa.....wczoraj wieczorem myslalam ze juz wyjde z siebie z nudow...hehe to sobie zdjecia pstrykalam...hehe nawet rysowac zaczelam....hehe....nie ma to jak nudzaca sie operka...tworcza sie robie :roll: ok koncze juz bo pierdoly pisze

hmm...moze do tej kolezanki obok zagadam....who knows?!

(-:MARZENA:-) > 07-07-2006, 11:10

czy wspominalam juz wczesniej ze rozpoczelam akcje zaprzyjazniania sie z leslie? hehe no wiec rozpoczelam...jak na razie idzie dobrze ;P

wogole lekkie postepy sa= od czasu do czasu moge sobie sprawdzic maila w domu :lol: :lol: :lol:

(-:MARZENA:-) > 07-07-2006, 18:51

eh....zmeczylam sie tym lazeniem....Yoanna widac nie czytalas dzis forum.....myslalam zeby cie nawiedzic niespodziewanie ale zwyczajnie tak wycieta jestem ze sie juz ruszac nie moge....wracam do domu i prosto do lozka....znalazlam jakas kafejke kolo kings cross'u z ktorej wlasie korzystam ale ta to bije wszelkie rekordy- 30 minut za funta 8O ale coz na pociag czekam wiec co sie nudzic bede... dzis rocznica bombardowania...wszedzie pelno policjantow na ulicach a na stacjach metra jeszcze wiecej....zrbilam sobie dzis rejs autobusem...hehe bylam w zakatkach Londynu w jakich jesczze nie bylam- niekoniecznie mi sie podobaly- wogole to jesli chodzi strone finansowa to se ciesze ze do hiszpanii jade.....bo przynajmniej cos zaoszczedze...bo tu pieniadze ida jak woda...nie zebym za duzo wydawala bo ograniczam sie jak moge ale przykladowo tygodniowo na dojazdy wydaje 28L co jest ponad polowa mojej wyplaty (50L) wiec newiele zostaje...a tu tez cos jesc musze....dzisiaj wydalam juz 17 funtow.....a jedyna rzecza jaka z tego mam w zasadzie jest bluzka za 3L...i zakwasy w kazdym kawaleczku mojego ciala....ale nawet fajny dzien byl....wyciszylam sie troche...jakkolwiek troche nudno samej tak....i jutro znowu na londyn- tzn musze to jakos wpasowac w moje wolne- mam od 12-18 doliczajac dojazd wychodzi jakos 4h czystego wolnego czasu w Londynie...a pozniej babysitting- o zgrozo....jak bedzie tak jak tydzien temu to przez okno wyskocze :roll:

Edi > 07-07-2006, 19:00

Strasznie malo zarabiasz Marzena.A mowilam,ze kasa jak woda idzie,szczegolnie na autobusy i takie tam bzdety.Szkoda,ze nie mozesz w domu z neta,bo jeszcze wydawac na kafejki 8O Ja bylam w Londynie przy okazji wizytowania Oxfordu.Londyn przy oxfordzie strasznie brzydki jest,zreszta porownujac do Edynburga tez.Ale wtedy to bylo cos nowego,sa moze ze dwie ulice fajne,ale jakos mi nie pasil.Ja juz mam babysitting,przyzwyczaisz sie,nie martw sie. :wink:

Yoanna > 07-07-2006, 23:57

a mi sie londyn bardzo bardzo podoba!

no kasa szybko idzie, ja sie jutro na szoping wybieram to znowu pojdzie hehehhehe

a ty marzen strasznie sie rozpisalas

(-:MARZENA:-) > 11-07-2006, 12:28

dzieki wam Yaonna i Asienka za swietny weekend......Asienka przepraszam ze musialas ze mna az tyle wytrzymac ;P

to chyba moja ostatnia wizyta na necie przed hiszpania.....dzis jakis gosc nam kuchnie rozkreca...jutro musimy opuscic dom bo nam pol wyburzaja...hehe bedziemy u babci koczowac chyba...zreszta pewna nie jestem...moze zostaniemy...sie okaze...w kazdym razie wszystkie posilki bedziemy jadac po barach

i w piatek odlot......chce leciec i nie chce...ale chyba bardziej chce...buzka i mam nadzieje ze do popisania wkrotce

ps.

male au pair z czech ma 24 lata i przyjezdza do Spain w poniedzialek...czyli jak ja juz lekutko zaklimatyzowana bedzie......slowaczka- au pair mieszkajaca niedaleko mnie tu w radlett wczoraj pojechala do domu....Leslie chyba racje miala ze ona dziwna jakas....

hehe wczoraj dostalam propozycje dodatkowej pracy...hihi....przemysle sprawe... ;P;P;P

WAMPIREK > 11-07-2006, 13:12

Yooo jak fajnie ...w Hiszpanii bedziesz

Yoanna > 11-07-2006, 21:48

jaka dodatkowa praca? gdzie, w spain?

a ten czech to tez z londynu tam jedzie? (pytam sie ot tak buahhah)

i nie mydl nam oczu weekendem tylko mow jakie masz wyniki ;D
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia