• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sprawy samolotowe

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Sprawy samolotowe

• Sprawy samolotowe
  • Re: Sprawy samolotowe

agulka > 01-06-2009, 14:43

szczeki okladaladam

grrr jak tak dalej pojdzie to zostane w Europie

kamysia > 01-06-2009, 15:00

.

dominikan@ > 01-06-2009, 15:05

A oglądał ktoś z Was moze ten film o kilku znajomych którzy wypłyneli sobie ponurkowac jachtem i nie wyciągneli drabinki a potem nie mieli jak wrócić na pokład i tak dryfowali kilka dni ? ! Masakra !!!

kamysia > 01-06-2009, 15:12

.

agulka > 01-06-2009, 15:13

ja nie wiem, co sie dzieje, ale mnie ostatnio przesladuja katastrofy lotnicze. w zeszlym tygodniu ogladalam film o samlocie porwannym przez terrorystow w 2001. wczorajszy wieczor spedzilam ogladaja snakes on a plane. a dzisiaj ta tragedia...

jutro nie ogladam tv...

kamysia > 01-06-2009, 15:15

.

agulka > 01-06-2009, 15:18

ja stresa mam od dawna. teraz to ja sie boje wracac do pl samolotem, a to tylko niecale 2 godzinki ...

na wylot do usa wezme jakies tabletki uspokojajace. jak wracalam z usa pl lotem to cala trase serce mi bilo jak szalone..

shante > 01-06-2009, 15:22

[quote name="dominikan@"]A oglądał ktoś z Was moze ten film o kilku znajomych którzy wypłyneli sobie ponurkowac jachtem i nie wyciągneli drabinki a potem nie mieli jak wrócić na pokład i tak dryfowali kilka dni ? ! Masakra !!![/quote]

Hmmm nie wiem czy mamy na myśli ten sam film, ale ja oglądałam o (chyba) małżeństwie - wybrali się z jakąś grupą ludzi na nurkowanie i opiekun, który sprawdzał czy wszyscy są na pokładzie, zrobił jakiś błąd w obliczeniach i myślał, że wszyscy wrócili i sobie popłynęli do portu... zostawiwszy to małżeństwo na środku morza/oceanu. Ten film ma charakterystyczne ujęcia kamery - takie bardziej amatorskie, coś w stylu 'Blair Witch', choć nie do końca.

Dziwna sprawa z tym samolotem... jak dobrze, że mnie czekają jedynie dwie i pół godziny lotu *wzdycha*

agulka > 01-06-2009, 15:33

wlasnie podali w tv, ze samlot zninkal 15 minut po tym jak wpadl w silne turbulencje. i najprawdopodobniej w samolot uderzyl piorun. matko kochana....straszne!

dominikan@ > 01-06-2009, 15:34

Shante dokładnie o ten z tym że to była jego pierwsza część jest jeszcze 2 i ta druga jest o wiele fajniejsza! Tzn zalezy dla kogo fajniejsza bo podobno ten film był na faktach autentycznych!!!!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia