-
-
Re: ZAGINIONE, ZAGINIENI ???
Edi > 08-10-2006, 13:09
Dlatego won ode mnie! -
Gość > 13-02-2007, 12:18
Czy ktokolwiek wie (chociaz watpie, czy dostane odpowiedz, bo teraz malo kto korzysta z forum), co sie stalo z Caroline??? Fotolog po prostu sie urwal w zeszlym roku... -
oliwka911gt > 14-02-2007, 8:15
odezwij sie do papalniny i czarnej, ale flogu nie na forum. one maja kontakt z caroline. tak ostatnio wycztxyalam na ktoryms z flogow :wink: -
Gość > 14-02-2007, 12:45
No wlasnie do czarnej myslalam, ale jakos... czekam na jej nowe zdjecie, zeby okazja bylaZ paplanina to ja sie jakos nie moge dogadac. -
Caroline > 14-02-2007, 14:21
Dzieki Emi, I'm fine :wink:
Kraj ten sam, facet ten sam, wszystko sie uklada, szczesliwa jestem jak nigdy
Troche zmian w ostatnich miesiacach wiec nie mam czasu na prowadzenie fotologa i calej reszty bzdetow, choc sledze niektore fotologi na bierzaco. Tu zagladam od wielkiego dzwonu, bo forum umarlo smiercia naturalna juz jakis czas temu i nuda tu wieje straszna.
Od listopada przystopowalam z praca ale gdzies w kwietniu wracam spowrotem...
Moze kiedys pokaze na flogu na czym sie skupia teraz cala moja uwaga, ale na razie jest dobrze tak jak jest -
MONIKA > 15-02-2007, 2:44
jaki ten last post oczywisty... :twisted: -
Caroline > 15-02-2007, 19:26
A co w nim az tak oczywistego?
I do czego pije zlosliwa buzka, ktora wkleilas? Wyglada jakbym Ci swoim postem satysfakcje zrobila, tylko nie wiem z jakiego powodu :roll: -
Gość > 13-06-2007, 15:34
Dzisiaj w przerwie na lunch w pracy siedzialam i myslalam, i myslalam, i...
czy ktos wie co sie dzieje z Mary_An? -
Sol > 15-06-2007, 9:07
Wlasnie mialam Emi do Ciebie maila pisac czy wiesz moze gdzie ona teraz jest o tam teraz u niej??? Kurde, z przyjemnoscia bym sie z nia w norge zobaczylaGdyby to bylo mozliwe :wink: -
Gość > 15-06-2007, 9:29
Sol, Mary_An byla w Niemczech, operkowala i studiowala... no i kiedys nagle zniknela z forum...
Tobie moze chodzic o Olge Anne - na Svalbardzie, od pazdziernika prawdopodobnie Oslo, wysle Ci maila z jej mailemU Olgi to wiem co sie dzieje na bierzaco, bo mimo iz nie spotkalysmy sie nigdy w zyciu live, to jednak utrzymujemy intensywny kontakt