• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2014

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2014

• Au Pair 2014
  • Re: Au Pair 2014

ewelinagr88 > 20-11-2013, 14:33

wiesz moze lepiej skontaktuj sie z biurem bo moze akurat ci otworza room i prawko dolaczysz pozniej tylko wiem zebys musila napisac kilka zdan o tym ze chodzisz na kurs,ile trwa, ze jezdzisz i niedlugo masz egzamin ale mozesz juz zaczynac pisac list, robic video, uzupleniac referencje bo to tez dlugo trwa zwlaszcza jak planujesz wyjechac w lipcu to napewno do tego czasu zdasz prawko

Anjaa > 21-11-2013, 17:54

nutella napisał(a):to słabo. egzamin dopiero. z własnego lenistwa zbieram się do niego od lipca.
    No to witam w klubie, ja od lutego próbowałam zdać, potem sobie zrobiłam przerwe... i teraz tylko musze ruszyc dupsko by na teorie sie zapisac

ewelinagr88 > 21-11-2013, 19:12

haha tylko dziewczyny nie porywajcie auta z egzaminatorem jak nie zdacie hahaha

women > 21-11-2013, 20:54

I przy okazji, nikogo nie po zabijajcie
    Powodzenia!!

haima > 21-11-2013, 23:47

Ja na szczęście zdałam prawko 2 tygodnie temu. Jestem strasznie na siebie zła, bo jeżdżę od daaaawna i nie wiem czym się przejmowałam, że te 2 pierwsze razy oblałam. Na egzaminie jechało mi się lepiej niż w L-ce Mogłabym jeszcze zdawać kilka razy xD

Anjaa > 22-11-2013, 13:44

haima napisał(a):Ja na szczęście zdałam prawko 2 tygodnie temu. Jestem strasznie na siebie zła, bo jeżdżę od daaaawna i nie wiem czym się przejmowałam, że te 2 pierwsze razy oblałam. Na egzaminie jechało mi się lepiej niż w L-ce Mogłabym jeszcze zdawać kilka razy xD
    Hahaha, ja zaczełąm jeździć w wieku 16 lat, ale jakoś teorii nie mogę przebrnąć xd A uwiebliam jeździć Czekam, tylko na świstek, zeby nie bylo

skiski > 25-11-2013, 18:21

[sup]Oj pewnie mnie udusicie za to bo pewnie było już o tym mówione ale nie mogę tego znaleźć ale czy pytania na interview są proste ? czy to są pytania typu jakie jest twoje hobby , dlaczego chcesz być au pair , Dlaczego do tego kraju ? [/sup]

ewelinagr88 > 25-11-2013, 18:24

tak są proste dotyczą twojego doświadczenia, hobby oczekiwań, nieraz mogą się pojawić co byloby gdyby np dziecko nie chcialo zapiac pasow lub co zrobisz jak siejak sie skaleczy

Divertissante > 26-11-2013, 14:40

Czas, żebym i ja się tutaj wkleiła. Dziewczyny sama po sobie wiem, że wszystko tak strasznie wygląda przed- czy to prawko, czy matura - postarajcie się jak najbardziej rozluźnić, bo to serio nic takiego! Ja po egzaminie na prawko miałam tak spoconą bluzkę na plecach (i teraz nie wiem, czy przez stres, czy przez to, że to było w sierpniu, było mega gorąco a koleś nie włączył klimy i zamknął wszystkie okna!) "Tylko spokój nas uratuje" no i cierpliwość

Baskah > 26-11-2013, 14:50

ja też cała mokra wyszłam z auta facet juz po przy mnie wycierał kierownice~! ^^ haha ale to właśnie ten stres. no i przez stres mam +20 kg ;p
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia