• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Operski kac

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Operski kac

• Operski kac
  • Re: Operski kac

Olga Anna > 21-03-2005, 1:31

nie wiem jak w Dani ale to norweskie piwo to jakies slabiutkie.... :lol: pije pije i nic

dobrze ze koniak maja - szybciej dziala i nie trzeba pic za duzo :twisted:

zofija > 21-03-2005, 1:46

Hehehe to ja proponuje polska vódeczke ona jest niezast?piona hehe

Olga Anna > 21-03-2005, 2:14

A Ty myslisz ze nie mialam ze soba jako prezentu dla hosta? tyle ze w moje urodziny rozpilismy flaszke...

ale jak w lipcu wroce do Pl i jesli bede miala wracac do Norwegi to... musze wziac ze soba....znowu

Pati > 21-03-2005, 2:36

ehhh wszystko by bylo pieknie gdyby nie ceny alkoholu.....nie wiem jak u was, ale u nas to rozwala poprostu.....wiec my jak studenci pijemy cos przed wyjsciem, co by w pubach czy clubach zaoszczedzic.

A ceny sa takie - piwo od 3L w gore, czase jeszcze nie ma w kuflach tylko butelka 0,33 kosztuje 4L!!!! zdzierwstwo, juz nie mowie o drinkach jakichs, toz by cale kieszonkowe na przelew spokojnie poszlo....

tzra sponsoring uskuteczniac jak nic nie ma wyjscia poprostu

a my w sobote z evel tosmy wode pily, to daja za free :lol: dobeze wiedziec

Gość > 21-03-2005, 9:57

tutaj to sie czlowiek pcha, zeby na happy hours zdazyc i miec browarka za 2.5€ bo jak potem dowala cene 4€ to kazdy pada.

Ale finskie piwko kosztuje w miejscach "niedyskotekowych" a bardziej kameralnych okolo 3.7€ a ja to sobie Carlsberga sacze z buteleczek 0.33 za 2.7€

A z supermarketu to mam szesciopak Lapin Kulta (takie laponskie piwko) za 5.90€ 8O

Gość > 21-03-2005, 11:16

ja srednio na wyjscie na imprezke w weekend 20-30 Euro wydaje, wiec potem juz nie mam kasy i pije np. winko w domu przed wyjsciem do klubu. Ostatnio kumple kupili polskie piwka i sobie pilismy w parku - to tez jest jakies wyjscie (tyle ze potem poszlismy do pubu i znowu poszlo 20 euro). Teraz jestem w ogole prawie bez kasy (szczegolnie ze dzisiaj chce isc na zakupy to juz mi nic a nic nie zostanie) a wyplata za 2 tygodnie, wiec nie wiem jak dozyje (chociaz od czego ma sie dobrych kumpli z dobrze platna praca))

Na moje urodziny poszlo ponad 100 Euro na 2 osoby ale to moj facet placil (sam tego chcial), moj kuzyn z Niemiec na sylwestra na uzywki wydaje 500 Euro

Olga Anna > 21-03-2005, 12:34

W Norwegi tez ceny z sfitu wziete :wink:

Wiekszosc zaprawia sie przed imprezka zeby potem jak najmniej wydac :lol:

pomija juz ceny wstepu do knajp.....

martamaua > 21-03-2005, 21:15

Daaaaaajcie spokoj!!Tu przesada z cenami!!44dkk browar.A u Turkow kupisz za 5 dkk!No i z 60pare dkk wodka w sklepie,wiec nie ma wyjscia i sie loi w domku 8)

Pati > 21-03-2005, 23:59

To widze ze wszytskie tak samo dzialamy :lol: trzeba sobie radzic a jak

MONIKA > 22-03-2005, 1:31

MNIE TEN TEMAT PRZERAZA... TO TAKIE SA POLSKIE DZIEWCZYNY...?

Wodka wino, piwo i naciaganie napalonych facetow na alkohol?

Wypilam tu moze ze dwa piwa przez siedem miesiecy. Jakos mnie nie bawi potwierdzanie stereotypu nawalonego Polaka. Czy co gorsze Polki.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia